Iphone 12 mini iade etmeli miyim?

GTX1660Ti

80+
Reaksiyon skoru
17
3 gün önce getmobil üzerinden A kalite yenilenmiş bir 12 mini satın aldım,ürün elime ulaştı fakat anormal derecede ısınıyor ve %100 şarj 2 saatte bitiyor,telefon kapalıyken bile ikişer ikişer şarjı azalıyor,kutu içeriğinde değişen parçalar yazıyordu ve sadece bataryanın değiştiği idda ediliyor,büyük ihtimalle kalitesi kötü yan sanayi bir batarya taktılar,sizce apple yetkili servise gidip orjinal batarya mı taktırayım yoksa direkt iade mi edeyim?

3 gün önce getmobil üzerinden A kalite yenilenmiş bir 12 mini satın aldım,ürün elime ulaştı fakat anormal derecede ısınıyor ve %100 şarj 2 saatte bitiyor,telefon kapalıyken bile ikişer ikişer şarjı azalıyor,kutu içeriğinde değişen parçalar yazıyordu ve sadece bataryanın değiştiği idda ediliyor,büyük ihtimalle kalitesi kötü yan sanayi bir batarya taktılar,sizce apple yetkili servise gidip orjinal batarya mı taktırayım yoksa direkt iade mi edeyim?
kaliteli batarya takabilirsiniz ama bir gün o cihaz sizin elinizdede kalabilir o sorunlar gözüküyorsa ben o riski aldım ve elimdede kaldı

Hemen iade et, hiç uğraşma, yenilenmiş telefonlar sadece adı yenilenmiş oluyor. Çoğu sadece kasa yenilenip piyasaya çıkıyor.

yenilenmiş telefon ben almam. abuk subuk sorunlar çıkarabiliyor. git 2. el temiz bir telefon al ya da daha düşük model de olsa sıfır telefon al daha iyi.

Geri