yine de buna değer emin olabilirsin 3 ay süren var ve 12pro almak yerine 14pro alıyorsun iki telefon arasında dağlar kadar fark varyutrdışı+6000tl kaydetme ücreti mevcut ve yurtdışına giriş çıkış yapmış bir pasaporta ihtiyacın var
Yurt dışı bana da mantıklı geliyor fakat ime kayıt yaptırmak istediğim zzaman pasaport gerekli diye biliyoırum o da bende yokYd bakar mısın o paralara 14 Pro / plus bulunur
Kimlikten yaparsınYurt dışı bana da mantıklı geliyor fakat ime kayıt yaptırmak istediğim zzaman pasaport gerekli diye biliyoırum o da bende yok
mantıklı mantıklı koonuşup beni çıldırtmayınKimlikten yaparsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hem 2/3 gün tatil hem tel
Hocam yaşım 18+ olsaydı bn gidip kendimde sizede alıp getirdimmantıklı mantıklı koonuşup beni çıldırtmayın
makara yapıyorum bu arada güzel tavsiyen için teşekkür ederim
Eyvallah kardeşimHocam yaşım 18+ olsaydı bn gidip kendimde sizede alıp getirdim(mantıklı)
Zamanın varsa değerlendir telefoncular kutulu getirebilenler var onlara bakabilirsinmantıklı mantıklı koonuşup beni çıldırtmayın
makara yapıyorum bu arada güzel tavsiyen için teşekkür ederim
android düşmanı değilim fakat uzun zamandır android kullanıyorum ve sıkıldım yeni androidlere baktığımda da bana göre hepsi aynı ( özelliklerini kast etmiyorum)Samsung düşmanı değilsen S23 bakabilirsin.