12 pro kac gb 13 mini kac gbSelamlar Yakında Bu İki Telefondan Birini Tercih Edeceğim Yardımcı Olurmusunuz. Başka telefon önermezseniz sevinirim.
ikiside 128gb12 pro kac gb 13 mini kac gb
tek el kullanımsa 13 mini çok güzel ama bataryası kullanıma göre günü çıkarmayabilirSelamlar Yakında Bu İki Telefondan Birini Tercih Edeceğim Yardımcı Olurmusunuz. Başka telefon önermezseniz sevinirim.
hangisini tercih etmeyelim peki ?tek el kullanımsa 13 mini çok güzel ama bataryası kullanıma göre günü çıkarmayabilir
tek el kullanıma önem veriyorsan ip 13 kameraya önem veriyorsan 13 soc a önem veriyorsan 13 . çelik kasa ve 3 lü kamera dizilimi 12 + büyük ekranhangisini tercih etmeyelim peki ?
Sadece şunu söylemek sitiyorum iphonenin pro serileri hiç bir zaman 2. elde tutmuyor ve çok tercih edilmiyor.Şahsen iphonede bir modelin pro sunu alıcağıma üst modelin düz versiyonunu tercih ederim.Selamlar Yakında Bu İki Telefondan Birini Tercih Edeceğim Yardımcı Olurmusunuz. Başka telefon önermezseniz sevinirim.
Dostum ben bu telefonu kullanıcam 2. el durumu beni ilgilendirmez ona göre yorum yaparsan sevinirim.Sadece şunu söylemek sitiyorum iphonenin pro serileri hiç bir zaman 2. elde tutmuyor ve çok tercih edilmiyor.Şahsen iphonede bir modelin pro sunu alıcağıma üst modelin düz versiyonunu tercih ederim.
13 miniSelamlar Yakında Bu İki Telefondan Birini Tercih Edeceğim Yardımcı Olurmusunuz. Başka telefon önermezseniz sevinirim.
Genede üst model daha iyidir iphone 12 pro max de alsan işlemci iphone 13 ten eski olucaktır.Dostum ben bu telefonu kullanıcam 2. el durumu beni ilgilendirmez ona göre yorum yaparsan sevinirim.