Aynı fiyattalar yurt dışından alacağım Macbook ve iPad alacağım yanında ekosistem anlamında iPhone 12 daha mantıklı geliyor. Belarusta Yazilim Mühendisligi okuyacağım ekosistem anlamında değerlendirirseniz sevinirim.
S23U fiyatından ucuza iPhone 15 bile alabilmen gerek yurtdışındaAynı fiyattalar yurt dışından alacağım Macbook ve iPad alacağım yanında ekosistem anlamında iPhone 12 daha mantıklı geliyor. Belarusta Yazilim Mühendisligi okuyacağım ekosistem anlamında değerlendirirseniz sevinirim.
S23 için iPhone 14 pro ayarında diyorlar ondan aklım karisiyor telefonla çok isim yok iPhone 5 bile çok akıcı geliyor bana 15.000tllik android bir cihazdan ios akıcılığıni seviyorum sadece alo demelik bi ihtiyaç bide kamerası ortalama olsun yeter iPhone 11 almak istemedigim için 12 tercih ettim 11i belediye dağıtıyor gibi olduekosistem dediğinde 12 al geç. hayat kolaylaşıyor.
Belarusta fiyatları aynı 1700 rubleS23U fiyatından ucuza iPhone 15 bile alabilmen gerek yurtdışında
Kağıt üstünde rakip. Kalite olarak yanına yaklaşamaz. Mesela ikisinde de 3x zoom var diye rakip olmuyorlar. Biri renkleri patlatıp göze güzel geleni ve yapay zekanın işlediği gibi çekiyor diğeri gördüğünü.S23 için iPhone 14 pro ayarında diyorlar ondan aklım karisiyor telefonla çok isim yok iPhone 5 bile çok akıcı geliyor bana 15.000tllik android bir cihazdan ios akıcılığıni seviyorum sadece alo demelik bi ihtiyaç bide kamerası ortalama olsun yeter iPhone 11 almak istemedigim için 12 tercih ettim 11i belediye dağıtıyor gibi oldu
TL olarak ne kadar ediyor? Belarusta falan zaten imei olayı yok başka ülkeden al orada pahalıysa.S23 için iPhone 14 pro ayarında diyorlar ondan aklım karisiyor telefonla çok isim yok iPhone 5 bile çok akıcı geliyor bana 15.000tllik android bir cihazdan ios akıcılığıni seviyorum sadece alo demelik bi ihtiyaç bide kamerası ortalama olsun yeter iPhone 11 almak istemedigim için 12 tercih ettim 11i belediye dağıtıyor gibi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belarusta fiyatları aynı 1700 ruble
S23 ultra demişim hocam pardon düz s23 TL olarak 17000tl yapıyor ikisideTL olarak ne kadar ediyor? Belarusta falan zaten imei olayı yok başka ülkeden al orada pahalıysa.
TL olarak normalse S23 Ultralar 27K bandı iPhone 15 24K bandı. iPhone 12 yi 14K ya görmüştüm sıfır.
Yazılım için Macbook tercih edeceğim o konuda kesinim M1 bı macbook dusunuyorum yanında da iPad 9. Nesil düşünüyorumHangi ekosistem mantıklıysa onu al
Az daha ver iPhone 15 al o zamanS23 ultra demişim hocam pardon düz s23 TL olarak 17000tl yapıyor ikiside
Telefonu ablam hediye alacak o yüzden başka bi ulkeden alma şansım yokTL olarak ne kadar ediyor? Belarusta falan zaten imei olayı yok başka ülkeden al orada pahalıysa.
TL olarak normalse S23 Ultralar 27K bandı iPhone 15 24K bandı. iPhone 12 yi 14K ya görmüştüm sıfır.
Çok fiyat farkı var https://www.onliner.by/ bu site üzerinden bakıp bana önerebilirseniz çok memnun olurum yenilenmiş cihaz almak istemiyorum herkes sakın alma dediAz daha ver iPhone 15 al o zaman
15 alamam dersen de en kötü iPhone 13 al bu arada. Çok fiyat farkı olduğunu sanmıyorum.
iPhone 12 1700 ama S23 2400 gözüküyor 1700 dememiş miydiniz?Telefonu ablam hediye alacak o yüzden başka bi ulkeden alma şansım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok fiyat farkı var https://www.onliner.by/ bu site üzerinden bakıp bana önerebilirseniz çok memnun olurum yenilenmiş cihaz almak istemiyorum herkes sakın alma dedi
2300 e iphone 14 buldum sizce alınır mı? Aradaki fiyat farkına değecek bi fark var mı telefondan pek anlamam alo demek için dediğim gibi uzun süre götürmesini istiyorum amaiPhone 12 1700 ama S23 2400 gözüküyor 1700 dememiş miydiniz?
Mümkünse 2100e iPhone 13 alın. 12 birçok yönden eskidi artık.