adamın bütçesi bu kadar sanane ios cihaz kullanmak istiyor olabilir?Neden IOS kullanmak için 2021'de çıkan telefonu ya da 2. el riskini alıyorsunuz anlamıyorum. 13 düşündüğüne göre bir ekosistemin de yok. Bence gerek yok diyeceğim de konu açtığına göre takmışsın kafayı. 2. el olayına girmezdim ben. Alabiliyorsan 0 al.
0 alırım ama gereksiz geliyor 4 5 bin fazla vermek sonuçta 1 yıl sonra değiştiricemNeden IOS kullanmak için 2021'de çıkan telefonu ya da 2. el riskini alıyorsunuz anlamıyorum. 13 düşündüğüne göre bir ekosistemin de yok. Bence gerek yok diyeceğim de konu açtığına göre takmışsın kafayı. 2. el olayına girmezdim ben. Alabiliyorsan 0 al.
0 34 bin.0 alırım ama gereksiz geliyor 4 5 bin fazla vermek sonuçta 1 yıl sonra değiştiricem
adamın bütçesi bu kadar sanane ios cihaz kullanmak istiyor olabilir?
Reis 1 sene kullanicam telefonu sonra değiştiricem. İos denemek istiyorum zaten beğenmezsem android amiral gemisi falan alıcam.Üslubuna dikkat et, karşında arkadaşın yok bu 1.
2. Bütçe ile bir şey belirtmiş miyim mesajımda? İlk önce okuduğunu anlamaya çalış istersen.
3. 40k'ya mis gibi Android telefonlar var. Ona yönlendirmeye çalıştım, ki bu konuda muhattabım sen değilsin.
Reis 1 sene kullanicam telefonu sonra değiştiricem. İos denemek istiyorum zaten beğenmezsem android amiral gemisi falan alıcam.
hocam 13ü 2 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum en azından benim tüm işimi karşılıyor androidden geçmiştim kesinlikle bir daha döneceğimi sanmıyorum android telefon alıyorsunuz 2 3 yıl sonra yazı yazarken klavyesi falan donuyor al 4 yıllık telefon yemin ederim bir kere ekranın klavyenin kameranın cartın curtun donduğunu kastığını görmedim kamera kaliteside gayet güzelMerhaba. Bütçem 40,000 İPhone 13 ve 14 ün işlemciler aynı. Bu yüzden 13 alıcam ama 0 mı yoksa 2.el mi almalıyım bilmiyorum.
Merhaba. Bütçem 40,000 İPhone 13 ve 14 ün işlemciler aynı. Bu yüzden 13 alıcam ama 0 mı yoksa 2.el mi almalıyım bilmiyorum.
hocam her allahın kuluda aynı şeyi söylüyor iphone'a geçen buna şükür , androide geçen buna şükür diyor.hocam 13ü 2 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum en azından benim tüm işimi karşılıyor androidden geçmiştim kesinlikle bir daha döneceğimi sanmıyorum android telefon alıyorsunuz 2 3 yıl sonra yazı yazarken klavyesi falan donuyor al 4 yıllık telefon yemin ederim bir kere ekranın klavyenin kameranın cartın curtun donduğunu kastığını görmedim kamera kaliteside gayet güzel