İphone 13 2025 te alınır mı?

plutonnn

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35000
Merhaba, öncelikle 60hz in benim için çok önemli olmadığını belirtmek istiyorum. Oyunda oynamıyorum telefon üzerinden. Sosyal medya vb. için kullanıyorum. Arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi ve tavsiye etti. Aldığım zaman min. 3 yıl kullanmak istiyorum. 2028 e kadar İOS güncellemesi alıcağı söyleniyor. 2 yılda güvenlik aldığı zaman 3-4 yıl kullanım sunarmı? Halen alınabilecek bir cihazmıdır? Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle 60hz in benim için çok önemli olmadığını belirtmek istiyorum. Oyunda oynamıyorum telefon üzerinden. Sosyal medya vb. için kullanıyorum. Arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi ve tavsiye etti. Aldığım zaman min. 3 yıl kullanmak istiyorum. 2028 e kadar İOS güncellemesi alıcağı söyleniyor. 2 yılda güvenlik aldığı zaman 3-4 yıl kullanım sunarmı? Halen alınabilecek bir cihazmıdır? Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.
Bence şuan alınabilecek en ucuz iPhone modeli 16E şuan, daha altını almak mantıklı olmaz.

Hevesin isteğin varsa neden olmasın.

Alındığı zaman üzermi peki?
Apple biraz kapitalist bir marka, cihazın donanımı fena değil ama 4 senelik oldu artık Apple ufaktan kullananlar yeni model alsın diye ayarını bozar diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16E yerine düz 15 almak daha mantıklı…
Biri 40 bin biri 50 bin, 10 bin fazla verirsen tabi 15 alabilirsin paraya göre bu iş, ama 16E 15 den daha uzun süre güncel kalır onu diyim 😀

yeni cihaz alman daha iyi olur niye eski üretime para vermek mantıksız

16E yerine düz 15 almak daha mantıklı…
16e yi pek sevemedim açıkçası. Ancak büçem artarsa 15 alırdım sanırım.

yeni cihaz alman daha iyi olur niye eski üretime para vermek mantıksız
O fiyat bandında bide S24 FE aklımı çok kurcalıyor. Ama bi heveste 13 denemek istiyor. Oldukça arada kaldım.

16e yi pek sevemedim açıkçası. Ancak büçem artarsa 15 alırdım sanırım.

O fiyat bandında bide S24 FE aklımı çok kurcalıyor. Ama bi heveste 13 denemek istiyor. Oldukça arada kaldım.
Ben s24fe alırdım eski telefonu alıp biraz geriden gelirsin

Kesinlikle alınmaz 60hz ekran ve iphone 5 den kalma şarj girişi bile alınmaması için yeterli bi sebep ayrıca 4gb ramle hiç bir *** yapamazsın

Alınır alınmaz bir şey diyemem ama sana 11 kullanıp memnun olduğumu söyleyebilirim, öyle android gibi öldü bitti olayı yok bu cihazlarda 7 Plus bile beklentiye göre gideri plan bir cihaz günümüzde

Geri