- Reaksiyon skoru
- 2,438
Alınmaz.
Honor 400 pro alırsan daha iyi olur16e yi pek sevemedim açıkçası. Ancak büçem artarsa 15 alırdım sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O fiyat bandında bide S24 FE aklımı çok kurcalıyor. Ama bi heveste 13 denemek istiyor. Oldukça arada kaldım.
Halen 6 kullananları bile gördüm bende, 11 de baya iyi çıktı genel anlamda memnuniyet vara gibiAlınır alınmaz bir şey diyemem ama sana 11 kullanıp memnun olduğumu söyleyebilirim, öyle android gibi öldü bitti olayı yok bu cihazlarda 7 Plus bile beklentiye göre gideri plan bir cihaz günümüzde
Açıkçası normalde çok iphone istemiyorum. Ama bu sefer denemek istediğim için heves ettim. Sanırım 13 alıp bi İOS deneyeceğim. 60hz bu dönem için büyük bir - ama 120hz telefon kullanmadığım için 60hz den devam edince sıkıntı çekmem diye düşünmekteyim. Güncelleme olayı aklıma takılıyordu sadece.Hocam hevesiniz varsa kimseyi dinlemeyin alın 4gb ramle bir şey yapılmaz diyenleri de takmayın ben 11 kullanıyorum ios 18.5 hâlâ daha çok akıcı 60hz ekran konusu tartışılabilir tartışılıcaksa ama iphone olmasa da olur derseniz o fiyata daha güncel androidler vardır iphone 13 daha 2 3 yıl güncelleme alacaktır diye düşünüyorum
Deneyin hocam zarar gelmezAçıkçası normalde çok iphone istemiyorum. Ama bu sefer denemek istediğim için heves ettim. Sanırım 13 alıp bi İOS deneyeceğim.
Sanırım şuanda bi tık daha S24 FE ye yönelmeye başladım gibiParanızın hakkını verin eski ürün almayın