Neler Yeni

🔥İndirim Iphone 13 33729 TL !

sako.TPZ

80+

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Rıdvan
1 sene sonra 15kya bile satamadıktan sonra o telefonu samsungcular düşünür
Şu olay dünya'nın en ***** saçma olayıdır. Alıcı kitlesinde apple ekosistemini adam akıllı kullanan kitle ve iş için kullananlara eyvallah, lakin daha icloud şifresini bilmeyen kitlenin vs tuşlu telefon ötesinin kullanımının yasaklanması lazım . Özgür irade lüks bir şey keşke sadece hak edene verilse.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
dostum sarjın %5'e düşünce kapatıp ve %85'e geldiğinde de şarjdan çıkartmayı unutma.
Batarya sağlığım %70 olsa bile iyi bakılmış Samsung'dan daha pahalıya satabiliyorum yani pek ihtiyacım yok dostum

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Rüveyda Akın
1 sene sonra 15kya bile satamadıktan sonra o telefonu samsungcular düşünür
1 sene sonra telefonu neden satayım ben popüler kültür kölesi miyim :D herkesi kendinle bir sanma 2018den 2023e kadar j6+ kullandım forumda engellenecek biri daha çıktı bi de albüm falan yazmış kim niye dinlesin senin albümünü klasik ergen :D 20kya aldığım özelliklerin daha kötüsünü 33kya almaya devam kendini de satıyom eheğeğhe satıyom ehğeğe diye avut

şahin doğan

80+ Platinum
1 sene sonra telefonu neden satayım ben popüler kültür kölesi miyim :D herkesi kendinle bir sanma 2018den 2023e kadar j6+ kullandım forumda engellenecek biri daha çıktı
1 sene sonra satmana gerek yok. Samsung kendi sitesinde değişim kampanyasında 13 Pro Max'e S23 Ultradan daha fazla para veriyor. SAMSUNG KENDİ SİTESİNDE DAHA ESKİ MODELE DAHA FAZLA PARA VERİYOR. 5 yıl sonra sen iPhone'dan başka bir cihaza geçmek istediğinde de daha az zarar edersin.
Ben burada telefon özelliği kıyaslamıyorum. 2. el piyasasından bahsediyorum.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
1 sene sonra telefonu neden satayım ben popüler kültür kölesi miyim :D herkesi kendinle bir sanma 2018den 2023e kadar j6+ kullandım forumda engellenecek biri daha çıktı bi de albüm falan yazmış kim niye dinlesin senin albümünü klasik ergen :D 20kya aldığım özelliklerin daha kötüsünü 33kya almaya devam kendini de satıyom eheğeğhe satıyom ehğeğe diye avut
J6 ile 2023e kadar idare edebildiysen dedemle eşit düzeyde telefon kullanıyorsun, hiçbir teknik bilgisi yok gelmiş konuşuyor milletin telefon almasına popüler kültür köleliği diyip bana ergen diyip ppsine kız resmi koymuş daha ergen olamazdın, ya tamam fakirsin bro bunda kabahat yok ama fakir olduğun için iphone alana laf etme bari elinde parası olsa apple storedan çıkmayacak adamın konuştuğu laflara bak, 200 megapikselle 16 megapikselden daha kötü fotoğraf çeken tek işlevi ayı iyi çekmek ve 200x zoom atmak olan telefon özelliğini vazgeçilmez özellik olarak pazarlıyorsunuz şurada. Androidi kullananlara da lafım yok kendim de bizzat android kullanıyorum ancak marka fanboyluğunun hiçbir açıklaması yok üzgünüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanki hergün telefon satıyoz ag
Buradaki konu şu diyelim s24 aldın veya ip 15, 5 sene kullandın ve değiştirmek istedin s24ü zar zor satarken ip 15e her zaman alıcı buluyorsun bu üstteki şahin doğan arkadaşın yazdığı yazıdaki gibi

Top Bottom