İphone 13 alayım mı ?

işine yaracak durum olduğu zaman gereksiz olup olmadığını anlarsın.
ya ne alakası var. düşme algılayıcısı var mesela düştüğün zaman bildirim veriyor.eğer cevaplamazsan acil durum diye tanıdıklarına mesaj atıyor.konumunla birlikkte.ekg sürekli takip yapan bir şey değil. ekg nin ne olduğunu bildiğini düşünüyorum. özel olarak açıp parmağını tutman gerekiyor. sonuçların çok geçerli olmadığını yine de hastaneden çekilmesi gerektiğini de bildirim olarak söylüyor zaten.ayrıca attığın saatlerde kaçında ekg var sanki?

ya ne alakası var. düşme algılayıcısı var mesela düştüğün zaman bildirim veriyor.eğer cevaplamazsan acil durum diye tanıdıklarına mesaj atıyor.konumunla birlikkte.ekg sürekli takip yapan bir şey değil. ekg nin ne olduğunu bildiğini düşünüyorum. özel olarak açıp parmağını tutman gerekiyor. sonuçların çok geçerli olmadığını da bildirim olarak söylüyor zaten.
merak etme kaç defa ekg deneyip hemşire arkadaşlarımı atmıştım sonucu.
evet 2.el apple watch 5 aldın kapansın bu konu

Iphone 13 almanı öneririm. 12 alacaksan da kesinlikle 64 GB alma hatasına düşme. Uygun fiyatlı bulursan Apple Watch 6’da alabilirsin 7 ile aralarında über fark yok. Yıl olarak da bu telefon kırılma, çalınma vs olmazsa 2030’a kadar gider. Bataryası öldükçe 2-3 senede bir batarya değiştirirsin Allahu ekber diyip canlanır telefon. Fiyatına değer mi diye soruyorsan değer. Herkes dünyaya bir defa geliyor. Bunu almak kaderini etkilemeyecekse, hapise düşmeyeceksen ya da evine haciz gelmeyecekse düşünme al. Burası Türkiye. Şu an beğendiğin bir şeyi 1 saat sonra alamama ihtimalin dünyadaki en yüksek ihtimalli bir yerde yaşıyorsun. Bu gece bir şey olur dolar 1,5 TL artar. Gece 4’de telefonun fiyatını güncellerler. Anı yaşayın, kısa zamanlı ömrünüzde keyif almaya, mutlu olmaya çalışın.

ıphone 13 al gitsin bro
akıllı saat konusuna gelecek olursak zamanında 2000 liraya apple watch almıştım .
1 sene taktım sonra attım köşeye , arkadaşımda var diye almıştım özenmiştim.

merak etme kaç defa ekg deneyip hemşire arkadaşlarımı atmıştım sonucu.
evet 2.el apple watch 5 aldın kapansın bu konu
apple ekg si kötülemiyorum. çocuğa iphone da temel işlevleri bile kullanamayan android saat atıp.ekgsiz apple watch alınmaz demen saçma. attığın saatlerde de ekg yok.hepsinde var mı? yok. madem çok büyük ihtiyaç ekg li saat önerseydin? başına gelince anlarsın demeyi biliyorsun. çocuğun başını mı yakacaksın? 12 önermen de saçma ayrıca.

apple ekg si kötülemiyorum. çocuğa iphone da temel işlevleri bile kullanamayan android saat atıp.ekgsiz apple watch alınmaz demen saçma. attığın saatlerde de ekg yok.hepsinde var mı? yok. madem çok büyük ihtiyaç ekg li saat önerseydin? başına gelince anlarsın demeyi biliyorsun. çocuğun başını mı yakacaksın? 12 önermen de saçma ayrıca.
Bak okuma biliyorsun di mi. 2. el alacaksa watch 5 alsın diyorum.
watch se 4k

Yani 2k bütçeye alınır huawei saatler.
4k veririm derse alsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
olur ama apple watch7 5k

2.el alırım derse karışmam.

apple watch 3 çok eski
se de boş yani. Ekg falan yok.
nE
Akıllı saat ekg mi çekiyor??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç