İphone 13 alayım mı ?

evet dediğine hak veriyorum ama 5.3k
Post automatically merged:

4 fazla yok 2.elde 5 bulabilir 2.el
Fonksiyonunu tam kullanamayacağı bir şeye para vermesi anlamsız. iPhone için Apple Watch almayacaksa almasın.Boşa masraf olur.iMessage bildirimleri bile alamayacak.

sadece fotoğraf için alacaksan profesyonel kamera al daha mantıklı değil mi?
Değil kardeşim.Telefonu cebine atıp çıkıyorsun.Pro kamerayı o kadar rahat taşıyamıyorsun + olarak hem telefon ihtiyacını hem kamera ihtiyacını çözüyorsun.

Fonksiyonunu tam kullanamayacağı bir şeye para vermesi anlamsız. iPhone için Apple Watch almayacaksa almasın.Boşa masraf olur.iMessage bildirimleri bile alamayacak.
sağlık özelliklerini komple kullanabilir. Ek olarak mesaj ve arama bildiirmleri düşer. Sadece mesajlara sesli cevap veremez ve konuşma yapamaz.
1 yıl apple watch 6 kullandım. 2-3 kere kulalndım o özellikleri.

sosyal medya icin alıyorum ve telefonum yok :)
ip 12 ve 13 arasında öyle çok fark yok kamerada. Kimse sosyal medyada anlamaz yani. Ben 12+saat alırdım.

Ek olarak bende 12 var.

sağlık özelliklerini komple kullanabilir. Ek olarak mesaj ve arama bildiirmleri düşer. Sadece mesajlara sesli cevap veremez ve konuşma yapamaz.
Mesaja sesli cevap vermek kadar kullanışlı bir şey yok.Her zaman telefonu eline alamayabiliyorsun.Konuşma yapmak da çok önemli.İkisini de çok kullanıyorum.Sağlık özelliklerini ise neredeyse hiç kullanmıyorum.Sporda zaten takmıyorum.Bileğimde rahatsız ediyor.Bende de 12 mini var ama 13 alması daha mantıklı.

Mesaja sesli cevap vermek kadar kullanışlı bir şey yok.Her zaman telefonu eline alamayabiliyorsun.Konuşma yapmak da çok önemli.İkisini de çok kullanıyorum.Sağlık özelliklerini ise neredeyse hiç kullanmıyorum.Sporda zaten takmıyorum.Bileğimde rahatsız ediyor.Bende de 12 mini var ama 13 alması daha mantıklı.
12 mini ekranı küçük dimi iyi değil yani?

ip 12 ve 13 arasında öyle çok fark yok kamerada. Kimse sosyal medyada anlamaz yani. Ben 12+saat alırdım.

Ek olarak bende 12 var.
teşekkürler düşüncem bunu ://

İPhone telefon alıp apple watch alması daha güzel olmaz mı? :D
olur ama apple watch7 5k

2.el alırım derse karışmam.

apple watch 3 çok eski
se de boş yani. Ekg falan yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
olur ama apple watch7 5k

2.el alırım derse karışmam.

apple watch 3 çok eski
se de boş yani. Ekg falan yok.
ekg bende var da ne işe yarıyor.gereksiz özellik.

12 + saat ya da se vs bakma bence direk 13 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri