IPhone 13 Alınır Mı ?

2. elde hemen satarsın, o kadar fazla zarar da etmezsin. iPhone'ın en sevdiğim yani o zaten. Ama daha önce hiç kullanmadıysan, 7 sene kullanıp Android'e geçen biri olarak tavsiye etmem.
Geçeceğim gibi görünüyor. Yine de neden tavsiye etmediğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz hocam

Özel değilse kullandığınız iphone modeli nedir? Şarj süresi ile ilgili bir çıkarım yapma şansınız var mı hocam
iPhone 15 kullanıyorum Mayıs ayında 1 sene olacak.
Pil konusunda Ekran Süresi bazında söyleyecek olursam 6,5-7,5 Saat arası bir ekran süresi veriyor kullandığınız uygulamalara bağlı olarak ve tabii bu süre Güç Tasarruf modunda daha da artacaktır.
iPhone 15 batarya kapasitesi ve 13 kapasitesi arasında 100mAh fark var o yüzden süreler benzer olacaktır tabii kullanılan teknoloji farkı da etkisini gösterir illaki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. elde hemen satarsın, o kadar fazla zarar da etmezsin. iPhone'ın en sevdiğim yani o zaten. Ama daha önce hiç kullanmadıysan, 7 sene kullanıp Android'e geçen biri olarak tavsiye etmem.
Kesinlikle Apple'in en güzel yanlarından biri : İkinci el piyasası çok hareketli hala iPhone 6 gibi bir telefon 1000-2000TL arası satılabiliyor 11 sene geçmesine rağmen.

Geçeceğim gibi görünüyor. Yine de neden tavsiye etmediğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz hocam

İlk olarak eski bir telefon. Tamam Apple değer kaybetmiyor ama neticede geride kaldı. Ekranı kötü, kamerası kötü, güncellemelerle biraz ağırlaşacak falan. Garantisi dışında bir sıkıntı olduğunda, teknik servisi çok pahalı.

Ona para vereceğine S24FE al geriye kalan 5k ile ailene yemek ısmarla. Hem daha ucuz, hem daha uzun ömürlü, hem daha kaliteli, hem daha iyi. Sırf Apple kullanacağım diye o kadar eski bir telefona o kadar para vermeye gerek yok.

He ama dediğim gibi satmaya karar verirsen atıyorum 30k'ya mı aldın telefonu? 23-25 bandında satarsın.

Hocam size tavsiyem kesin bir bütçe belirtin kendinize ve sıfır almadan önce ikinci el piyasasını araştırın belki bütçenize uygun olarak 14 bulursunuz ya da Pro modeli bile az zorlamayla çıkabiliyor tabii temiz ve düzgün olanını.

Kesinlikle Apple'in en güzel yanlarından biri : İkinci el piyasası çok hareketli hala iPhone 6 gibi bir telefon 1000-2000TL arası satılabiliyor 11 sene geçmesine rağmen.

Evet evet. 30k'ya alsa 25k'ya satabilir enteresan bir şekilde.

Hocam size tavsiyem kesin bir bütçe belirtin kendinize ve sıfır almadan önce ikinci el piyasasını araştırın belki bütçenize uygun olarak 14 bulursunuz ya da Pro modeli bile az zorlamayla çıkabiliyor tabii temiz ve düzgün olanını.
Hocam bütçem 40.000 TL

Hocam bütçem 40.000 TL
Şimdi şöyle ki Apple olma şartıyla şunları yapabilirsin ;
iPhone 13 alıp kullanabilirsin.
Zorlayıp 43-44 Bandında iPhone 14 alabilirsin.
Yurtdışı telefon işine girerek 15-16 ve üzeri model bile alabilirsin.
Ya da İkinci elden iPhone 13 Pro da alabilirsin.

bende iphone 13 le s24 arasında kaldım arada 2000 lira fiyat farkı var

Daha gecen gün benim kuzenim Vatan'dan İphone 13 aldı . Kasko vs. harcamaları toplam 45 bin TL ödedi .

43-44 bandında ip 14 göremedim ki hocam

Şimdi baktım da varmış iphone 14 o fiyat bandında. Hocam peki iphone 14'e ne diyorsunuz onun hakkında da bi farkları yok deniyor ip13 ile mantıklı mı sizce bütçe yükseltmeye değer mi

Son düzenleme:
43-44 bandında ip 14 göremedim ki hocam

Şimdi baktım da varmış iphone 14 o fiyat bandında. Hocam peki iphone 14'e ne diyorsunuz onun hakkında da bi farkları yok deniyor ip13 ile mantıklı mı sizce bütçe yükseltmeye değer mi
Yani değecek bir fark yok fakat daha üzün süre güncelleme desteği ve boyanmış bir işlemci var.

Hocam değecek bir fark yoksa iphone 13 alayım hem iosu denemiş olurum hem de bütçem bana kalmış olur verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum
Rica ederim , kriterleri göz önünde bulundurursan gerisi sana kalmış.
Şimdiden hayırlı olsun.

Geri