Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı? bide ?
Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
Alabilirsiniz hocam 1 senedir kullanıyorum üzmez sizi ama her iphoneda olduğu gibi şarj sıkıntısı var biraz onun dışında çok iyi bence hiç samsung falan bulaşmayın bütçeniz varsa iphone gidin
Alabilirsiniz hocam 1 senedir kullanıyorum üzmez sizi ama her iphoneda olduğu gibi şarj sıkıntısı var biraz onun dışında çok iyi bence hiç samsung falan bulaşmayın bütçeniz varsa iphone gidin
2gb daha fazla ram
1 yıl daha fazla güncelleme desteği
ön kamerası dümenden daha iyi
kötü yanları piyasası 13 kadar iyi değil
13 ün ikizi
13 38800 den 32 ye media markttan ya da başka yerlerden alınabiliyorken bu 42 bin+ 10 bin tl lik fark yok.
Belli bi zamandan sonra power bankle kullanım lazım. Pro larında mAh yane batarya değeri düşük. pro maxe de para çıkmayacağı için
13 + kılıf orj adaptör power bank falan al bak dalgana
2gb daha fazla ram
1 yıl daha fazla güncelleme desteği
ön kamerası dümenden daha iyi
kötü yanları piyasası 13 kadar iyi değil
13 ün ikizi
13 38800 den 32 ye media markttan ya da başka yerlerden alınabiliyorken bu 42 bin+ 10 bin tl lik fark yok.
Belli bi zamandan sonra power bankle kullanım lazım. Pro larında mAh yane batarya değeri düşük. pro maxe de para çıkmayacağı için
13 + kılıf orj adaptör power bank falan al bak dalgana
Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. Genel olarak Bir sorum olacaktı androidden geçeceğim için çok bilmiyorum ama bu Icloud hesapları falan sıkıntı çıkarmıyor değil mi ?