İphone 13 Hala Alınır Mı?

18K'ya YD 14 alacağıma daha ucuza 13 Pro alırdım.
13 Pro 18.000 den daha ucuza hiç görmedim hocam. Yurtdışı cihaz satan gruplarda çok tepe insanlar ile tanıştım. Direk onlar fiyatı belirliyor. Varsa 18.000 altına satan elden alayım. Hemen müşterisi hazır başkasına 22 ye satarım.

zaten geçen yıl cıkmadımı bu telefon hala alınır mı? demişsin sanki aradan 5 6 yıl geçmiş gibi reis :D alınır tabi
kanka hala alınır mı derken fiyatı çok arttığı için o yüzden öyle dedim :D

13 Pro 18.000 den daha ucuza hiç görmedim hocam. Yurtdışı cihaz satan gruplarda çok tepe insanlar ile tanıştım. Direk onlar fiyatı belirliyor. Varsa 18.000 altına satan elden alayım. Hemen müşterisi hazır başkasına 22 ye satarım.
1680699482523.png

Sahibinden dolu.

Ben size sıfır cihaz diyorum siz 2.el ilanları atıyorsunuz hocam. Sıfır kapalı kutu cihazdan bahsediyorum. İstanbul'da bu cihazlar kutusu hiç açılmamış no active olanlar 20K bandında...
2. el 13 Pro, 0 14'den kaliteli cihaz. Ben siz alın diye araştırmıyorum.

2. el 13 Pro, 0 14'den kaliteli cihaz. Ben siz alın diye araştırmıyorum.
Bu konuda son mesajım hocam. Şu sıfır onu alacağına 2.el bunu al deme konularından gerçektem gına geldi. Alternatif olabilir ama sıfır almak isteyen adamda onu alır.

Bu hrsaba göre sıfır giriş/orta segment PC, telefon v ya araba vs almayalım ve 2.el daha iyisini alalım. Size iyi forumlar diliyorum.

Bu konuda son mesajım hocam. Şu sıfır onu alacağına 2.el bunu al deme konularından gerçektem gına geldi. Alternatif olabilir ama sıfır almak isteyen adamda onu alır.

Bu hrsaba göre sıfır giriş/orta segment PC, telefon v ya araba vs almayalım ve 2.el daha iyisini alalım. Size iyi forumlar diliyorum.
Aldığın cihazda garantili, iade edebileceğin cihaz olsa neyse. YD cihazın 0 olması ne işe yarayacak :d İyi forumlar.

Yani 2 yıl öncesinin telefonuna 28 bin tl verebiliyosan sınırlarını daha da zorla son çıkanını al bi anlamı olsun en azından yoksa paranda zaten bu telefona para vermezsin diye düşünüyorum alternatif androidlere en azından bu yıl çıkan cihazlardan başlamanda çok daha iyi olucaktır

3 aydır kullanıyorum çok memnunum sadece şarjı 1 gün çok zor yetiyor. Eğer telefonu fazla kullanmıyorsan alınır. Onun haricinde alınır eli avuca sığan bir telefon.

Geri