IPhone 13 alınır mı?

Açıkçası şöyle bı durum gerçekleşti
Ben iPad kullanıyorum tıp okudugumdan dolayı da sürekli bı pdfi tablete at ordan bişey gönder gibi durumlar yaşanıyor
Androiddeyken şunlar sorun oluyordu bende düşündüm ki bı Apple telefona sans vereyim.
Bütçe olarak yukarıya çok tirmanasim yok şöyle bı sure Apple ekosistem denemek için almayı düşünüyordum.
Diğer bı yandan ikinci el alayım dediğimde garantisiz cihazlar 25k garantisi olan cihazları en az 30k olduğunu görünce baya mantıklı geldi

Sizce yine de hiç alınmaz mıdır
tıpta samsung kullanamıyor muyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s11 almayı düşünüyordum da

Tabletle telefon anlasamiyorlar airdrop kullanacagim
tableti özellikle ipad mı aldınız başta yoksa samsung kullananlar var mı diye sordum hem tablet hem telefonum samsung olacak alırsam

Alinir gayet ama Apple pencil daha iyi diğer açılardan pek fark yok
samsungun kalemini kullanması daha kolay bence

tableti özellikle ipad mı aldınız başta yoksa samsung kullananlar var mı diye sordum hem tablet hem telefonum samsung olacak alırsam

samsungun kalemini kullanması daha kolay bence
Valla eğitim indirimi denk geldi diye kalemiyle beraber iPad Air almıştım bussuru Samsung kullanan arkadaşım var tercih meselesi

Valla eğitim indirimi denk geldi diye kalemiyle beraber iPad Air almıştım bussuru Samsung kullanan arkadaşım var tercih meselesi
eğitim indirimi olsa bile çok pahalıya geliyor ipad ben o yüzden samsung alacağım

hem özellikleri daha iyi 9400+ işlemci cpuda geçmese bile gpuda 2ye katlıyor

eğitim indirimi olsa bile çok pahalıya geliyor ipad ben o yüzden samsung alacağım

hem özellikleri daha iyi 9400+ işlemci cpuda geçmese bile gpuda 2ye katlıyor
Alın hocam pişman etmez

şu an iphone 13 alacaksanız ileride iphone 17 ya da pro model falan almanız gerekiyor bence onun dışında yükseltmek gereksiz olur
80k vermek istemezdim ben telefona

şu an iphone 13 alacaksanız ileride iphone 17 ya da pro model falan almanız gerekiyor bence onun dışında yükseltmek gereksiz olur
80k vermek istemezdim ben telefona
İleride bakılır hocam para falan da biriktiririm şuan güzel bi geçiş olabilir 13 bence
Mi9tden gecicem

iphone 13 ekranı ips miydi

çok şükür o oledmiş en azından

Geri