IPhone 13 alınır mı?

Arkadaslar sizce iPhone'u 13 alınır mı
Sıfırı şuan 34k
128 gb iphone 16e alın 7 yıl kafanız rahat etsin. iphone 13 artık geride kalmış bir cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırı şuan 34k

128 gb iphone 16e alın 7 yıl kafanız rahat etsin. iphone 13 artık geride kalmış bir cihaz.

Bu arada gerçekten mantıklıymış fiyatların bu kadar aşağı çektiğini fark etmemişim ben de olsam 16e alırdım galiba ama trendyoldan değil

8 bin lira kâr ile S24 FE al

2 nm işlemcinin geekbench 6 skoru 15000 diye okumuştum inşallah doğrudur

Tanıtıma bu kadar az süre kalmışken sırada iPhone 12 fişi çekilecekken bence alınmaz.

8 elite hayatında görebileceğin en güzel işlemci dostum
Yanıyor şu anda tarayıcıda ve instagramda görebileceğimiz en iyi işlemci. Cidden şu Apple'a sallama kompleksinizden vazgeçtiğiniz gün dünya daha iyi bir yer olacak

Yanıyor şu anda tarayıcıda ve instagramda görebileceğimiz en iyi işlemci. Cidden şu Apple'a sallama kompleksinizden vazgeçtiğiniz gün dünya daha iyi bir yer olacak
120 hz ekranı 77kya satacak bir markayla yarışamaz samsung doğru dedin

Sıfırı şuan 34k
1 senedir kullanıyorum boyut olarak tatlı absürt büyük değil sırf o yüzden samsung almıyorum gereksiz büyük cihazlar 13 ün kötü yanı bataryası çok aktif kullanıyorsan yetmiyor onun dışında kamera tatminkar ses tatminkar boyut güzel ekran hızı güzel kasıyor hissi yok bu açılardan tavsiye ederim ama pilden dolayı etmem

tıpta samsung kullanamıyor muyuz

s11 almayı düşünüyordum da
birde ben ısı sorunu pek yaşamadım dışarısı 38 derece olduğunda dışarda kullanırsam ısınıyor tabi

120 hz ekranı 77kya satacak bir markayla yarışamaz samsung doğru dedin
Kurtulun şu komplekslerinizden en öne çıkan özelliği arayüzünün kasmaması olan (kasıyor) 83k'lık Samsung telefonunuzla kimse ilgilenmiyor

1 senedir kullanıyorum boyut olarak tatlı absürt büyük değil sırf o yüzden samsung almıyorum gereksiz büyük cihazlar 13 ün kötü yanı bataryası çok aktif kullanıyorsan yetmiyor onun dışında kamera tatminkar ses tatminkar boyut güzel ekran hızı güzel kasıyor hissi yok bu açılardan tavsiye ederim ama pilden dolayı etmem

birde ben ısı sorunu pek yaşamadım dışarısı 38 derece olduğunda dışarda kullanırsam ısınıyor tabi
60 hz ekranda yetmeyen batarya yapmışlar wajflkjawflkjdjasldşkas

Sizce seneye satsam ne kadar zarar ederim bu ara süreçte

16e içime hiç sinmiyor açık konuşayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks