IPhone 13 alınır mı?

Kurtulun şu komplekslerinizden en öne çıkan özelliği arayüzünün kasmaması olan (kasıyor) 83k'lık Samsung telefonunuzla kimse ilgilenmiyor
göz doktoruna gitmenizi öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce seneye satsam ne kadar zarar ederim bu ara süreçte

16e içime hiç sinmiyor açık konuşayım
iphone 13 güncelleme desteği bitmeye yaklaştığı için değer kaybetmesi gerekir bence mantıken

1 senedir kullanıyorum boyut olarak tatlı absürt büyük değil sırf o yüzden samsung almıyorum gereksiz büyük cihazlar 13 ün kötü yanı bataryası çok aktif kullanıyorsan yetmiyor onun dışında kamera tatminkar ses tatminkar boyut güzel ekran hızı güzel kasıyor hissi yok bu açılardan tavsiye ederim ama pilden dolayı etmem

birde ben ısı sorunu pek yaşamadım dışarısı 38 derece olduğunda dışarda kullanırsam ısınıyor tabi
60 fps vermek için o işlemciyle az uğraşması gerekiyor zaten ısınması aşırı saçma

120hz papci mobayl mi oynicaniz ne bu hz takintisi 🤣
yok arayüz için 60 az 120 iyi
oyunlar için 360 tercih ediyorum

göz doktoruna gitmenizi öneririm
Sizde bir psikoloğa görünün her konu altında kendi cihazınızdan başka cihazlar hakkında olumlu yorum yapan kişiler hakkında sallamaya çalışmanızın başka bir açıklaması yok

Arkadaşlar peki birkaç günlük iPhone 16ya 55k verilir mi adam akıllı satıcılarda sıfırı 60k

60 fps vermek için o işlemciyle az uğraşması gerekiyor zaten ısınması aşırı saçma

yok arayüz için 60 az 120 iyi
oyunlar için 360 tercih ediyorum
tamam dostum :D

Bu arada gerçekten mantıklıymış fiyatların bu kadar aşağı çektiğini fark etmemişim ben de olsam 16e alırdım galiba ama trendyoldan değil

gürgençlerden asla ürün alınmaz yenilenmiş ürünleri sıfır diye millete iteliyorlar.ayrıca trendyol satıcısına dikkat ettiyseniz kendi mağazası ayrıca çok süpheniz varsa trendyol deposundan size medya mark linki atayım ordan alınız. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...e-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html

Arkadaşlar peki birkaç günlük iPhone 16ya 55k verilir mi adam akıllı satıcılarda sıfırı 60k
16 almak hiç mantıklı değil 16e ile 16 arasında sadece 1 kamera fazla olmasıdır. siz uzun ömürlü olsun ve aynı zamanda zarar etmiyim diyorsanız 16e biçilmiş kaftandır. hatta bütçeniz varsa 256gb modelini alınız.

gürgençlerden asla ürün alınmaz yenilenmiş ürünleri sıfır diye millete iteliyorlar.ayrıca trendyol satıcısına dikkat ettiyseniz kendi mağazası ayrıca çok süpheniz varsa trendyol deposundan size medya mark linki atayım ordan alınız. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...e-16e-128gb-akilli-telefon-siyah-1244798.html

16 almak hiç mantıklı değil 16e ile 16 arasında sadece 1 kamera fazla olmasıdır. siz uzun ömürlü olsun ve aynı zamanda zarar etmiyim diyorsanız 16e biçilmiş kaftandır. hatta bütçeniz varsa 256gb modelini alınız.

Bende trendyoldan pek taraf değilim hiç güven vermiyor Mediamarkt'ta da varmış o da alınabilir

Okey bence 16e yerine alınabilir ben kullanıyorum şahsen memnunum 16e ile arasında iyi fark var işlemci olarak bile

Bende trendyoldan pek taraf değilim hiç güven vermiyor Mediamarkt'ta da varmış o da alınabilir

Okey bence 16e yerine alınabilir ben kullanıyorum şahsen memnunum 16e ile arasında iyi fark var işlemci olarak bile
medya marktan 256 gb modeli aldığımda 49bin tl + garanti uzatmasına 10 bn tl istiyorlar ben hb den aldım 47 bn tl +1 yıl garanti 2300tl toplam 3 yıl garanti 256gb 49300tl ödemiş oldum.satıcısı ve göndericisi hepsiburadan dı yoksa almazdım. medya mark garanti uzatması yapılmayacaksa ordan da alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,923
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri