pro modeller bütçeyi çok aşıyor. düz alacaz artık.Hem pil ömrü olsun hem büyüklük olsun hem kamerası vs olsun daha iyi düz 13 almıştım çok pişman oldum sattım rezalet bişeydi ondan sonra düz modele tövbe ettim gerçi param da yok almaya da neyse
Düz iyi zaten. Benim tavsiyem iPhone 15. Hem Type-C hem dinamik adalı hem de A16 işlemcili.pro modeller bütçeyi çok aşıyor. düz alacaz artık.
Doğum gününüz kutlu olsun hocamPro modelleri öneririm düz modeller yerine
Bu gün doğum günüm değil ama yinede teşekkür ederim.Doğum gününüz kutlu olsun hocam
Doğum gününüz olarak gözüküyor büyük ihtimalle çoğu kişinin yaptığı gibi salladınız kayıt olurken ama neyse yinede doğum günü olmayan doğum gününüz yine kutlu olsun.Bu gün doğum günüm değil ama yinede teşekkür ederim.
telefonu satarken kasko satmak için çok ısrar ediyorlar ucuz bir şey de değil yani almam için neredeyse yalvaracaklardı vardır bir iş dedim almadım olası bir durumda nasıl ilgilenecekler bilgim yok güvenmiyorumniye? pek bilgim yok
hocam küçük cocuklu aile olduğumuz için aklımdan kasko geçti. yoksa ki gerek yokta.telefonu satarken kasko satmak için çok ısrar ediyorlar ucuz bir şey de değil yani almam için neredeyse yalvaracaklardı vardır bir iş dedim almadım olası bir durumda nasıl ilgilenecekler bilgim yok güvenmiyorum
yüksek yerlere koyun hocam bir şey olmazhocam küçük cocuklu aile olduğumuz için aklımdan kasko geçti. yoksa ki gerek yokta.