Aradaki Fiyat farkına değer 13 al Ayrıca alıcaksan kılıf alırken kamerasının camını kapatmayan ama koruma sağlayacak bir kılıf al. Tecrübeyle sabit.arkadaşlar telefon alacağım ama kararsızıkm iphone 13 mü yoksa iphone 12 mi alsam İphone 13 biraz pahalı geldi iphone 12 ile olan fiyat farkına değer mi ne yapmalıyım
Yoksa ip13 ün kamerası 360p gibi çekiyorAradaki Fiyat farkına değer 13 al Ayrıca alıcaksan kılıf alırken kamerasının camını kapatmayan ama koruma sağlayacak bir kılıf al. Tecrübeyle sabit.
Valla he bu kılıf sararmaya başlarsa sağlam desenli bi kılıf alırım.Yoksa ip13 ün kamerası 360p gibi çekiyor
(Babam hala o kılıfı kullanıyor)
Ben trendyoldan 60 tl ye kılıf aldım burdaki telefoncularda ki 250/300tl lik kılıfla aynı (indirim de denk düşürse beni etiketlermisin 13 için yoksa babamın kendine alacağı yok )Valla he bu kılıf sararmaya başlarsa sağlam desenli bi kılıf alırım.
Etiketlerim denk gelirse.Ben trendyoldan 60 tl ye kılıf aldım burdaki telefoncularda ki 250/300tl lik kılıfla aynı (indirim de denk düşürse beni etiketlermisin 13 için yoksa babamın kendine alacağı yok )
Ben trendyoldan 60 tl ye kılıf aldım burdaki telefoncularda ki 250/300tl lik kılıfla aynı (indirim de denk düşürse beni etiketlermisin 13 için yoksa babamın kendine alacağı yok )
S23 fe den selamlararkadaşlar telefon alacağım ama kararsızıkm iphone 13 mü yoksa iphone 12 mi alsam İphone 13 biraz pahalı geldi iphone 12 ile olan fiyat farkına değer mi ne yapmalıyım