değmez bence işlemcileri aynı2 telefon arasında kaldım aralarındada 5 bin TL fark var almışkende ömürlük en azından 5 6 yıl götürecek bi telefon arıyorum arasında farka degip iphone 14 alınır mı? sizce
değmez2 telefon arasında kaldım aralarındada 5 bin TL fark var almışkende ömürlük en azından 5 6 yıl götürecek bi telefon arıyorum arasında farka degip iphone 14 alınır mı? sizce
neden değer kanka sadece bataryası farklı başka hiçbir farkı yokDeğet
Arka kamera, ön kamera, RAM miktarı.neden değer kanka sadece bataryası farklı başka hiçbir farkı yok
var bt gpu kameraneden değer kanka sadece bataryası farklı başka hiçbir farkı yok
aman allahım kameraya titreme engelleme modu gelmiş 5 bin tl daha fazla vermeliyimArka kamera, ön kamera, RAM miktarı.
donanım farkı fiyat farkını karşılamıyor verilmez o kadar paraaman allahım kameraya titreme engelleme modu gelmiş 8 bin TL daha fazla vermeliyim
Alakası yok. 14'de 13 Pro/Max'in ana kamerası var. Boş cahil bilgilerinle insanlarla tartışmaya çalışma. Abi tavsiyesi.aman allahım kameraya titreme engelleme modu gelmiş 8 bin TL daha fazla vermeliyim
hiçbir telefon ömürlük veya 5-6 yıllık değil malesef niye diyeceksiniz. önümüzdeki sene farazi bir örnek veriyorum apple iphone'da katlanabilir modele geçti, istemsizce elinizdeki telefon 1 senelik bile olsa çağ dışı kalmış gibi hissetiriyor ve tekrar para harcamanıza itekliyor. ben model marka önermeyeceğim ama şunu önerebilirim işinizi gören telefon sizin için en iyi telefondur yoksa model tutkusu insanın cebini malesef acaip üzüyor ve tüketim çılgınlığına yönlendiriyor.2 telefon arasında kaldım aralarındada 5 bin TL fark var almışkende ömürlük en azından 5 6 yıl götürecek bi telefon arıyorum arasında farka degip iphone 14 alınır mı? sizce
Adam çok güzel fotoğraflar çekeceğim demiyor 5-6 yıl götürsün yeter diyor 6 lira fark vermesine gerek yok.Alakası yok. 14'de 13 Pro/Max'in ana kamerası var. Boş cahil bilgilerinle insanlarla tartışmaya çalışma. Abi tavsiyesi.