Neler Yeni

IPhone 13 mü yoksa Samsung s23 mü?

Caha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Kaya
Hocalar selamlar, yakın zamanda yeni telefon almayı düşünüyorum ama gerçekten çok arada kaldım. Iphone 13 mü yoksa samsung s23 mü alsam bilemedim. Iphone'un daha pahalı olması değer mi?
Aralarındaki fark nedir? Kağıt üzerinde Samsung s23 daha iyi gözüküyor ama insanların bi kısmı niye ısrarla iphone diyor. Belli bi kısım da samsung s23 daha iyi diyor vsyr. Uzun lafın kısası kafamı çok karıştı, lütfen yardımcı olabilir misiniz?

şahin doğan

80+ Platinum
S23 toplu ve iyi cihaz. Özellik bakımından belli yönlerde 13'den üstün. 120Hz, Zoom, gece fotoğrafı yönünden mesela. 13'ünde üstün olduğu yönler var. Ön kamera, Video tarafı ve kamera renk doğruluğu, oyun performansının daha stabil olması, 2. el piyasasının daha stabil olması gibi. Ben bir iPhone kullanıcısı ve Samsung'u 2 kere deneyimlemiş biri olarak 13 öneririm.

eceve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ece deriner
bende s23 var ben iphone 14 ile ikisi arasında kalmıştım samsungu tercih etmiştim. yenileme hızı vs fark yaratıyor bir de galaxy ai bambaşka bir seviye. notlardan fotoğraflara hatta telefonda anlık çeviriye kadar çok gelişmiş bi AI var ama bunları kullanmam ben diyorsan apple ekosistemine de geçmeyi düşünüyorsan iphone 13 güzel bir telefon

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hocalar selamlar, yakın zamanda yeni telefon almayı düşünüyorum ama gerçekten çok arada kaldım. Iphone 13 mü yoksa samsung s23 mü alsam bilemedim. Iphone'un daha pahalı olması değer mi?
Aralarındaki fark nedir? Kağıt üzerinde Samsung s23 daha iyi gözüküyor ama insanların bi kısmı niye ısrarla iphone diyor. Belli bi kısım da samsung s23 daha iyi diyor vsyr. Uzun lafın kısası kafamı çok karıştı, lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Samsung S24'e bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom