Neler Yeni

İPhone 13 pil sağlığı

Fadıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fadıl034
14 Kasımdan beri kullanıyorum. Son sürümdeyim şuanlık pil sağlığım 100 ama şarj konusunda biraz dikkatli davranıyorum 20 nın altına indirmiyorum şarjda oyun oynamıyorum.
Bende çok dikkat ediyorum fakat erken düştü acaba telefonda sıkıntı mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu pil sağlığına takılmayın ya kafanıza göre kullanın en baba 3-4 bin liraya değiştirirsiniz kendini pilin servisinde
Haklısınız fakat benim ekranda dün darbe aldı kılcal çizik oluştu ufak şimdi üstüne Buda olunca sinirim çok bozuldu 4 aylık telefonu çöp ettim gibi hissediyorum resmen

benim ip 11 in pil sağlığı 1 hafta da %3 düştü babamın ip 13 ü ise 2 hafta da 92 den 89 a düştü 3utoolstan bakmak şuan en mantıklısı büyük ihtimal pskolojikmen yapıyorlar
Çok sinir bozucu bi durum ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mahmutosman
Pil sağlığına neden kafayı takıyorsunuz ya değişmesi 1.5-2k

erencavdarr

80+ Bronze
Pil sağlığına neden kafayı takıyorsunuz ya değişmesi 1.5-2k
apple'ın kendi servisi mi?

1743124336531.png
1743124362302.png
1743124405430.png

yine de kafaya takılacak fiyatlar değilmiş harbiden

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eray Birel
İPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?
Gayet normal. Şarjı 20’nin altına düşürme ve 80 olduğunda çıkar. 2-3 haftada bir 100’e kadar doldur bu şekilde kullanırsan optimal şekilde kullanmış olursun.

Fadıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fadıl034
Gayet normal. Şarjı 20’nin altına düşürme ve 80 olduğunda çıkar. 2-3 haftada bir 100’e kadar doldur bu şekilde kullanırsan optimal şekilde kullanmış olursun.
Çok teşekkür ederim

Bişey daha sorucam ya iki gün önce ekranım çok kötü darbe aldı ekran koruyucu parçalandı ana ekranda bişey görünmüyor çok şükür. Telefoncuya götürdüm ekran koruyucu taktı yanlış taktığı için düzeltmek için kaldırmaya çalıştı ekran koruyucu kalkmadı tırnağıyla zorladı baya şuan da o zorladığı yerde kılcal bi çizik var koruyucu mu çizilmiş ekran mı anlamadım ekran koruyucuyu kaldırmaya çalıştım asla kalkmıyor acaba ekran hasar almış mıdır

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eray Birel
Çok teşekkür ederim

Bişey daha sorucam ya iki gün önce ekranım çok kötü darbe aldı ekran koruyucu parçalandı ana ekranda bişey görünmüyor çok şükür. Telefoncuya götürdüm ekran koruyucu taktı yanlış taktığı için düzeltmek için kaldırmaya çalıştı ekran koruyucu kalkmadı tırnağıyla zorladı baya şuan da o zorladığı yerde kılcal bi çizik var koruyucu mu çizilmiş ekran mı anlamadım ekran koruyucuyu kaldırmaya çalıştım asla kalkmıyor acaba ekran hasar almış mıdır
Tırnakla ekran camı kolay kolay çizilmez görmeden bir şey diyemem ama bir şey olmamıştır büyük ihtimal.

Fadıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fadıl034
Tırnakla ekran camı kolay kolay çizilmez görmeden bir şey diyemem ama bir şey olmamıştır büyük ihtimal.
Peki o koruyucuyu kaldırırken baya zorladı yapıştırıcısı çok güçlüymüş o zorlama bi zarar verir mi şuan görünürde bişey yok ama iç ekran zarar gördü mü die korkuyorum

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
berkay
İPhone 13 ün 3.5 ay da pil sağliğinin %99 A düşmesi normal mi ?
13 modelinde zaten pil sağlığı kronik takır takır düşüyor en sonunda değişirsin takmayın bu kadar pil sağlığını

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eray Birel
Peki o koruyucuyu kaldırırken baya zorladı yapıştırıcısı çok güçlüymüş o zorlama bi zarar verir mi şuan görünürde bişey yok ama iç ekran zarar gördü mü die korkuyorum
Sanmıyorum bir ucundan yavaşça kaldırmayı deneyin tırnağınızla çıkaracaksanız illa.

Top Bottom