Neler Yeni

İphone 13 pil sağlığı

rewQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Özkan
Cihazı 8 ay önce aldım sıfır şekilde. Orjinal adaptörle kullanıyorum. İlk 99 a düşünce o zamandan beri dikkatlice kullanıyorum ama son zamanlarda ani düşüşler oldu
1 hafta içinde önce 97 sonra 96 oldu sebebi ne olabilir.
Oyun oynamıyorum tek yaptıgım sosyal medyada durmak ve günlük işler.

Yüksek ısınma, arka plan da açık uygulamalar ve sürekli açık ekran olabilir.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Umut
Cihazı 8 ay önce aldım sıfır şekilde. Orjinal adaptörle kullanıyorum. İlk 99 a düşünce o zamandan beri dikkatlice kullanıyorum ama son zamanlarda ani düşüşler oldu
arka planda fazla uygulama bırakıyor iseniz onların yaptığı işlemlerden cihaz ısınıyor olabilir bu yüzdende pil sağlığı düşüyor (bu ne saçma bir şey la o kadar para veriyon 3 ayda pil sağlığı 90-80 lere düşüyor :D)

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Alperen Yılmaz
arka planda fazla uygulama bırakıyor iseniz onların yaptığı işlemlerden cihaz ısınıyor olabilir bu yüzdende pil sağlığı düşüyor (bu ne saçma bir şey la o kadar para veriyon 3 ayda pil sağlığı 90-80 lere düşüyor :D)
neden iphone almıyorum ilk sebep

rewQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle pişmanım ilk defa apple telefonum oldu arka planda da açık bırkamıyorum aslında ama ısınma sorunu var
para biriktirip almıştım bi de androidin gözünü seveyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

garanti kapsamında batarya değişimi falan oluyor mu bilginiz var mı

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Umut
neden iphone almıyorum ilk sebep
vallaha ya kameraman olma derdim yok Allah'tan

kesinlikle pişmanım ilk defa apple telefonum oldu arka planda da açık bırkamıyorum aslında ama ısınma sorunu var
para biriktirip almıştım bi de androidin gözünü seveyim

garanti kapsamında batarya değişimi falan oluyor mu bilginiz var mı
varsada ücret talep ederler ücretsiz olsa herkese yetişemez

rtx4060m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mihra
Benim poco x6 pro da iki gün önce düşüş gözledim. Önce orjinal şarj aletinden çok az şarj aldı. Sonrasında %47 de koyduğum telefon sabaha bitmiş alarmlar çalmamıştır. Sonrasında şarj aldı çok şükür ama hızlı bitiyor sanki eskiye göre.

rewQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 ayda bir zahmet %4 düşsün be kardeşim. Bu kadar kasmaya gerek yok %80 e kadar yolu var.
aynı anda aldığım arkadaşın telefon 100de aynı kullanıyoruz neredeyse
ondan problem mi var acaba diye merak ediyorum

HDogus

80+ Bronze
aynı anda aldığım arkadaşın telefon 100de aynı kullanıyoruz neredeyse
ondan problem mi var acaba diye merak ediyorum
Pil 100 yazsa bile o değerde olmayabiliyor sürekli yazılım güncellemesi yapan biriysen buda hızlı düşüşler meydana getirir. Tabii ki pili düzenli şarj etmek, şarj ederken kullanmamak gibi şeylerde önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Yılmaz
Benim 1 seneyi gecti 1 sene 1 ay civari 15 pro kullaniyorum %88 civari ilk 6-7 ay %100 olarak kaldi ondan sonra senin dedigin gibi aniden düşmeye başladi arka planda uygulama kapatmiyorum nerdeyse hep arkadaslarin aklina geldikce onlar kapatiyor öyle diyeyim size telefonu %80 e kadar sarj ediyodum dikkat ediyodum kisaca devir sayim 518 şuan ama yinede pili gayet iyi normal günlük kullanimda bir sorunu yok farketmiyosun bile kafaya takmaya gerek yok samsung da alsan yine bataryasi eskiyo fark ediyomusun ? Etmiyosundur cünkü pil sagligi yok onda yani fark yok bence var ise de beni etkilemedi

Top Bottom