iPhone 13 pink kullanılır mı?

lxq989s

80+
Reaksiyon skoru
64
babam bana iphone hediye almış 40.000 TL para vermiş aldığı rengi beyaz sanıyormuş telefonu geldik açtık rengi pembe çıktı :D aslında beyaza benziyor ama ışıktan bakınca pembe olduğu belli oluyor pembe olduğu için kullanma hevesim bir tık kaçtı. Kullanılır mı bu?
IMG_1348.jpeg

image.jpg

image.jpg

Zaten kılıflı kullanacağım da pembe erkek olduğum için biraz garip geldi bana sizin düşünceleriniz neler?

Bence 10 numara

Pembe kadın rengidir gibi bir düşüncen varsa güvercine duvara yazı yazmaya devam edebilirsiniz Sayın ERKEK.

Hocam ben bu rengi çok seviyorum. Birde zaten renklerin cinsiyeti yoktur. Takmayın böyle saçmalıklara

babam bana iphone hediye almış 40.000 TL para vermiş aldığı rengi beyaz sanıyormuş telefonu geldik açtık rengi pembe çıktı :D aslında beyaza benziyor ama ışıktan bakınca pembe olduğu belli oluyor pembe olduğu için kullanma hevesim bir tık kaçtı. Kullanılır mı bu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Zaten kılıflı kullanacağım da pembe erkek olduğum için biraz garip geldi bana sizin düşünceleriniz neler?
Ne dertler var be

Beyazdan daha güzel kullan gitsin

babam bana iphone hediye almış 40.000 TL para vermiş aldığı rengi beyaz sanıyormuş telefonu geldik açtık rengi pembe çıktı :D aslında beyaza benziyor ama ışıktan bakınca pembe olduğu belli oluyor pembe olduğu için kullanma hevesim bir tık kaçtı. Kullanılır mı bu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Herkes hakaretle söylemiş ama gayet düzgün ve ilgi çekici bir renk. Elindeki rengi kötü sanıyorsan gel de erkek bir arkadaşımın kazık kadar mor 11'ini gör. Hayırlı olsun şimdiden gayet iyi takmayın.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mor kullanırım da pembe kullanmam şahsen. O cihazı bizzat gördüm bir tanıdıkta var bence kötü durmuyor ama 40K lık cihaz yani, daha uygun bir renk olsun istedim.

Pink dediğin böyle pespembe olur abi bu gayet güzel bir renk bu arada tabikide kullanılır.

Hiçbir şekilde takma. Gayet güzel bir telefon. Kötü durmuyor.

Rengi zaten kötü değilde, kılıflı kullanacaksın ne gibi bir sorun olacak. Bu devirde kim pahalı telefonları kılıfsız kullanıyor. Acun bile kılıfa geçti artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,137
Üyeler
188,883
Son üye
muhammed1036
Geri