Neler Yeni

iPhone 13 pink kullanılır mı?

Fuluski

80+
babam bana iphone hediye almış 40.000 TL para vermiş aldığı rengi beyaz sanıyormuş telefonu geldik açtık rengi pembe çıktı :D aslında beyaza benziyor ama ışıktan bakınca pembe olduğu belli oluyor pembe olduğu için kullanma hevesim bir tık kaçtı. Kullanılır mı bu?
IMG_1348.jpeg

image.jpg

image.jpg

Zaten kılıflı kullanacağım da pembe erkek olduğum için biraz garip geldi bana sizin düşünceleriniz neler?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Bence 10 numara

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Pembe kadın rengidir gibi bir düşüncen varsa güvercine duvara yazı yazmaya devam edebilirsiniz Sayın ERKEK.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Hocam ben bu rengi çok seviyorum. Birde zaten renklerin cinsiyeti yoktur. Takmayın böyle saçmalıklara

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
babam bana iphone hediye almış 40.000 TL para vermiş aldığı rengi beyaz sanıyormuş telefonu geldik açtık rengi pembe çıktı :D aslında beyaza benziyor ama ışıktan bakınca pembe olduğu belli oluyor pembe olduğu için kullanma hevesim bir tık kaçtı. Kullanılır mı bu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Zaten kılıflı kullanacağım da pembe erkek olduğum için biraz garip geldi bana sizin düşünceleriniz neler?
Ne dertler var be

Fradue

80+
Beyazdan daha güzel kullan gitsin

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
babam bana iphone hediye almış 40.000 TL para vermiş aldığı rengi beyaz sanıyormuş telefonu geldik açtık rengi pembe çıktı :D aslında beyaza benziyor ama ışıktan bakınca pembe olduğu belli oluyor pembe olduğu için kullanma hevesim bir tık kaçtı. Kullanılır mı bu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Herkes hakaretle söylemiş ama gayet düzgün ve ilgi çekici bir renk. Elindeki rengi kötü sanıyorsan gel de erkek bir arkadaşımın kazık kadar mor 11'ini gör. Hayırlı olsun şimdiden gayet iyi takmayın.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mor kullanırım da pembe kullanmam şahsen. O cihazı bizzat gördüm bir tanıdıkta var bence kötü durmuyor ama 40K lık cihaz yani, daha uygun bir renk olsun istedim.

Bünyamina

80+ Platinum
Pink dediğin böyle pespembe olur abi bu gayet güzel bir renk bu arada tabikide kullanılır.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Zaten kılıflı kullanacaksan hiçbir önemi yok

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Hiçbir şekilde takma. Gayet güzel bir telefon. Kötü durmuyor.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Rengi zaten kötü değilde, kılıflı kullanacaksın ne gibi bir sorun olacak. Bu devirde kim pahalı telefonları kılıfsız kullanıyor. Acun bile kılıfa geçti artık

Top Bottom