Merdo06 80+ Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 365 Dahası Reaksiyon skoru 134 İsim Mert 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Kürşat Kütükçü yazmış: Anladım orijinalinin üstüne mı montaj oluyor yoksa orijinal çıkıyor mu Devamı için tıklayın... Her ikisi de olabiliyor. Ben orjinal kapak çıkmadan üzerine yaptıracağım.
Kürşat Kütükçü yazmış: Anladım orijinalinin üstüne mı montaj oluyor yoksa orijinal çıkıyor mu Devamı için tıklayın... Her ikisi de olabiliyor. Ben orjinal kapak çıkmadan üzerine yaptıracağım.
Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 22,027 Dahası Reaksiyon skoru 15,635 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 25 Temmuz 2022 #15 Merdo06 yazmış: Her ikisi de olabiliyor. Ben orjinal kapak çıkmadan üzerine yaptıracağım. Devamı için tıklayın... Anladım hayırlı olsun baba
Merdo06 yazmış: Her ikisi de olabiliyor. Ben orjinal kapak çıkmadan üzerine yaptıracağım. Devamı için tıklayın... Anladım hayırlı olsun baba
Merdo06 80+ Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 365 Dahası Reaksiyon skoru 134 İsim Mert 25 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Kürşat Kütükçü yazmış: Anladım hayırlı olsun baba Devamı için tıklayın... eyvallah sağolasın