Neler Yeni

iphone 13 şarj meselesi

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
arkadaşlar kolay gelsin 1 hafta önce iphone 13 aldım ve her yerde dolanan o şarj meselesini araştırıyordum
yani ben bu telefonu nasıl şarj etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz

%20 olduğunda tak %90-%95 aralığında çıkar. Uyurken tüm gece takılı kalmasın.

%20 nin altına düşmeden tak %80 de çıkar

1 sene önce İPhone 12 mini almıştım ikinci el 1 sene garantili pil %86 idi.Garantim dün bitti Şuan pil performansım 2 gün önce %85 e düştü. Önceki kullanan yanlış şarj ile 1 senede bataryayı %14 öldürmüştü. Ben 1 sene boyunca %20 civarı şarja taktım %90 95 civarı şarjdan çektim. 1 senede kayıp %1.

1 sene önce İPhone 12 mini almıştım ikinci el 1 sene garantili pil %86 idi.Garantim dün bitti Şuan pil performansım 2 gün önce %85 e düştü. Önceki kullanan yanlış şarj ile 1 senede bataryayı %14 öldürmüştü. Ben 1 sene boyunca %20 civarı şarja taktım %90 95 civarı şarjdan çektim. 1 senede kayıp %1.
tmmdır çok teşekkür ederim bir de bu şarj olayı sabah veya akşam farkedermi

Bu kadar kafaya takmayın istediğin gibi tak çıkar. Sonuçta 1 kere iPhone alıyoruz. Birkaç sene sonra pili değiştirirsin.

Bu kadar kafaya takmayın istediğin gibi tak çıkar. Sonuçta 1 kere iPhone alıyoruz. Birkaç sene sonra pili değiştirirsin.
sıkıntı yok parası çok önemli değil benim amacım benim pilim çok çabuk bitmesin
(ben motorumu satıp telefon aldım) :)))

sıkıntı yok parası çok önemli değil benim amacım benim pilim çok çabuk bitmesin
(ben motorumu satıp telefon aldım) :)))
Hocam çabuk bitmez. Parasından da değil, insanlar olarak sağlığımızla bu kadar ilgilenmiyoruz. Malesef ülkemizde her şey çok kıymetli çünkü ulaşılması güç durumda.
Post automatically merged:

Kullandığın adaptör ve kablo orijinal olsun yeter. Gece şarjda da bırakabilirsin, günümüzdeki çoğu elektronik cihazda şarj kesme özelliği bulunuyor. Şarj dolunca cihaz şarj almayı kesiyor.

Dolayısıyla zarar da vermiş olmuyorsun. Herkse iyi forumlar dilerim.

Hocam çabuk bitmez. Parasından da değil, insanlar olarak sağlığımızla bu kadar ilgilenmiyoruz. Malesef ülkemizde her şey çok kıymetli çünkü ulaşılması güç durumda.

Kullandığın adaptör ve kablo orijinal olsun yeter. Gece şarjda da bırakabilirsin, günümüzdeki çoğu elektronik cihazda şarj kesme özelliği bulunuyor. Şarj dolunca cihaz şarj almayı kesiyor.

Dolayısıyla zarar da vermiş olmuyorsun. Herkse iyi forumlar dilerim.
herşeyi orjinaldir telefonun teşekkür ederim

Geri