merttttttt011
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
0 alicam hangisini almaliyim
git 13 al aralarında pek fark yok daha geçen yakınım aldı bir sorun yaşamadı şuana kadar0 alicam hangisini almaliyim
@şahin doğan hocam bi bakarmisiniz0 alicam hangisini almaliyim
Hocam normalde alabilirim ama babam yasina gore cok buyuk seyler isitiyon diyor lise 2. Sinifim sen daha kucuksun onlar icin diyor kendisinin 14 prosu var onu ver dedim daha kucuksun dedi okadar paralik telefon veremem eline dediRam konusu bu aralar dikkat çekiyor. Yani 7k fark verilir mi tartışılır. 13 de uzun zaman deneyimlemiş biri olarak şuanlık mükemmel ilerliyor. Her konuda. 14 yerine ben 15 almaya çalışırdım. 48 k bandındaydı geçenlerde.
15 alan 16 da alır onu alan 16 pro max 1tb de alır.13 alan 14 alır 14 alan 15 alır mantığıyla bütçen varsa 15 alman daha mantıklı olur, yoksa 13 al, 13 ve 14 arasında çok fark yok ram dışında
Yularda neden 15 almadigimin sebebini yazdim bide bu ara ramler onem kazaniyor gibime geldi sizinde onerilerini aliyorum bende13 alan 14 alır 14 alan 15 alır mantığıyla bütçen varsa 15 alman daha mantıklı olur, yoksa 13 al, 13 ve 14 arasında çok fark yok ram dışında
tam sen yazdığında yazmıştım ben de zaten, ram önemliyse senin için 14 alYularda neden 15 almadigimin sebebini yazdim bide bu ara ramler onem kazaniyor gibime geldi sizinde onerilerini aliyorum bende
3 sene olarak onu düzelteyim. Doğru bilgi vermemiz çok önemli her konuda.14 alınır çünkü 13 artık eskidi, 1.5 sene sonra güncelleme almayı kesecek ve 1.5 sene az bir süre.