Kişiye özel gelmiş olabilir hocam o zaman başka hesabın varsa bi kontrol etKupon bende yok.
Bana kalırsa bende samsungcuyum hocam fakat iPhone severleri kırmamak adına paylaştımSamsung s23 256gb alırım 11-12 bin tl cebimde kalırtavsiye ederim güzel telefon ip14e kıyasla 120hz ekran daha iyi islemci 3x optic zoom kamerası gibi artıları da var
Kamerada 14 saplarSamsung s23 256gb alırım 11-12 bin tl cebimde kalırtavsiye ederim güzel telefon ip14e kıyasla 120hz ekran daha iyi islemci 3x optic zoom kamerası gibi artıları da var
Kamerada 14 saplar
İkisini de kullandınız mı ?
Tabi ki. Tercih alacak olan arkadaşlarımızınBana kalırsa bende samsungcuyum hocam fakat iPhone severleri kırmamak adına paylaştım![]()
Aynen öyle katılıyorumYani şu 60hz olayından kurtulmak bu kadar zor olmamalı. Ben bir şekilde kendimi kurtarıp 15 Pro Max aldım. 40 bin lira para bayılıyosun bi telefona ekran 60hz ekran, inatla hala lightning kullanıp Type-C kullanmamak, kamerayı açıyosun doğru düzgün zoom yok. Şarjı android rakiplerine göre felaket kötü. Düzgün özellikli bişey almak istiyosun cebinden nerdeyse 2 katı para çıkıyo bu seferde. 15 Pro Max'in ikinci el piyasası 65-75 arası şuan. Sıfır S24 Ultra 58 bine alınabiliyor.