Iphone 14 mü 15 mi ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Biliyorum, bu konu hakkında birçok forumda çeşitli tartışmalar var ama tam olarak karar veremedim ve tartışmalar üzerinden de 2 yıl civarı geçmiş. Sizce hangisini almalıyım ? 14 ve 15 arasında yenilik olarak çok fark var mı ? Yani, 14 alırsam çok şey kaybeder miyim ? 14 alırsam tahmini kaç yıl daha yazılım almaya devam eder ? Şimdiden teşekkürler.

15 pro

Biliyorum, bu konu hakkında birçok forumda çeşitli tartışmalar var ama tam olarak karar veremedim ve tartışmalar üzerinden de 2 yıl civarı geçmiş. Sizce hangisini almalıyım ? 14 ve 15 arasında yenilik olarak çok fark var mı ? Yani, 14 alırsam çok şey kaybeder miyim ? 14 alırsam tahmini kaç yıl daha yazılım almaya devam eder ? Şimdiden teşekkürler.
iphone alma :D paranın hakkını vermesini istiyorsan samsung s25 bakabilirsin sosyal statüm olsun diyorsan 15 pro.

Hocam, o kadar param olsa zaten pro seviyelerine bakardım.
dediğim gibi hani alacağın telefonun paranın hakkını versin istiyorsan ben pek iphone önermiyorum 15 alabilirsin çok istiyorsan.

O zaman bütçe belirtin hocam
Hocam genel olarak 45-50k bandı civarı ama iphone 14 ve 15 arasında çok fark varsa 15 almak için biraz daha zorlamaya çalışıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi hani alacağın telefonun paranın hakkını versin istiyorsan ben pek iphone önermiyorum 15 alabilirsin çok istiyorsan.
Neden iphone önermiyorsunuz hocam ?

Ben şuan rootlu bir cihaz kullanıyorum, ve kripto işleriyle uğraştığım için de biraz güvenilir bir cihaza geçmek istiyorum. Güvenlik deyince de aklıma iphone geldi. Tabi samsung son zamanlarda bu konuda nasıl gelişti bilmiyorum. Bir de iphone un bir adı var tabi biraz da o yüzden iphone almak istiyorum.

13 ile 14 arasındaki farka değmez ama 14-15 arasındaki farka değer bence çok kaybın olur mu dinamik ada falan bence hoş özellikler birde action button galiba 14de yok alabilirsem 15 almaya çalışırım ama alamıyorsamda 14 alırım geçerim şahsen uzun bir süre güncelleme almaya devam eder şüpheniz olmasın

Type-C ve dynamic ada detayı önemli, şuan 53'e bulunuyor 15. Ha bana sorarsan o para etmez ama 14 yerine 15i zorlamakta fayda var. Önemli iyileştirmeler mevcut.

Hocam genel olarak 45-50k bandı civarı ama iphone 14 ve 15 arasında çok fark varsa 15 almak için biraz daha zorlamaya çalışıcam.

Neden iphone önermiyorsunuz hocam ?
hocam aslında iphone ile bir derdim yok fakat android kısmında samsungun parasına göre verdiği performans çok daha iyi samsung s25 ultranın : işlemci gücü , rami , çözünürlüğü , bataryası , işlemci çekirdek performansı gibi gibi hani bir çok özelliği daha iyi.

ikisi de alınmaz. S25 Plus

2.el pro modellere bakabilirsiniz yurt içi 14 pro vs bu civar olması lazım fiyatları bulamazsınız ve pro model isterseniz yenilenmiş alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,036
Üyeler
173,594
Son üye
yenikullanıcıyım
Geri