Neler Yeni

Iphone 14 mü 15 mi ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bence ikisi de 60hz bi telefon için çok pahalılar. oyun oynamayan insan için bile 60hz bir süre sonra fark ettiriyor kendini
120hzden geçmediğin sürece fark ettirmez ki 10-20dk sonra insan gözü alışıyor şahsi fikrim halen telefonlar için hayati bir şey değil 120hz olsa güzel ama olmaması çokta hayati değill

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Cengiz Balkiraz
hocam aslında iphone ile bir derdim yok fakat android kısmında samsungun parasına göre verdiği performans çok daha iyi samsung s25 ultranın : işlemci gücü , rami , çözünürlüğü , bataryası , işlemci çekirdek performansı gibi gibi hani bir çok özelliği daha iyi.
Evet, ben de samsungun bu tarz özellikler açısından daha iyi olduğunu aslında birkaç yerde gördüm. Ama telefonda oyun oynamadığım için çok bir fark yaratacağını zannetmiyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

120hzden geçmediğin sürece fark ettirmez ki 10-20dk sonra insan gözü alışıyor şahsi fikrim halen telefonlar için hayati bir şey değil 120hz olsa güzel ama olmaması çokta hayati değill
Ben de şuan 60 hz kullanıyorum.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,430
İsim
efe araci
Evet, ben de samsungun bu tarz özellikler açısından daha iyi olduğunu aslında birkaç yerde gördüm. Ama telefonda oyun oynamadığım için çok bir fark yaratacağını zannetmiyorum hocam.
oyun oynamak için değil gündelik kullanım için de samsung 25 daha iyi diye düşünmekteyim sadece işlemci performansı değil yenileme hızı , ekran çözünürlüğü , batarya ömrü gibi bir çok konuda yine ilerde.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Cengiz Balkiraz
Hocam taksitle alacağım için onlar bana uymaz. Yenilenmiş satan siteler var ama onlara da güvenemiyorum.

oyun oynamak için değil gündelik kullanım için de samsung 25 daha iyi diye düşünmekteyim sadece işlemci performansı değil yenileme hızı , ekran çözünürlüğü , batarya ömrü gibi bir çok konuda yine ilerde.
Doğrudur hocam, galiba genç olmanın verdiği hislerle iphone almak daha cazip geliyor :)

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Umut
Biliyorum, bu konu hakkında birçok forumda çeşitli tartışmalar var ama tam olarak karar veremedim ve tartışmalar üzerinden de 2 yıl civarı geçmiş. Sizce hangisini almalıyım ? 14 ve 15 arasında yenilik olarak çok fark var mı ? Yani, 14 alırsam çok şey kaybeder miyim ? 14 alırsam tahmini kaç yıl daha yazılım almaya devam eder ? Şimdiden teşekkürler.
benim fikrim s23 ultra veya iPhone 15 yerine 5-6 bin daha ekleyip s24 ultra alman bu bütçede düz iPhone alınmaz gereksiz pahalı

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam taksitle alacağım için onlar bana uymaz. Yenilenmiş satan siteler var ama onlara da güvenemiyorum.

Doğrudur hocam, galiba genç olmanın verdiği hislerle iphone almak daha cazip geliyor :)
Hevesinizi alın hocam %43 küsür zam gelecek yakında zam gelmeden bi deneyin severseniz devam edersiniz sevmezseniz elinizden rahat çıkar zaten

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
bence ikisi de 60hz bi telefon için çok pahalılar. oyun oynamayan insan için bile 60hz bir süre sonra fark ettiriyor kendini
akşama kadar instagramda video kaydıran sohbet eden ''Mobil Oyunlar'' dan hoşlanmayan fotoğraf çekmeyi seven benim gibi biri için iPhone 15 yd almayı düşünüyorum çok telefonda konuşma yapmadığım için kapalı kalması pek umrumda olmuyor + 2.el temiz bir tr ip alıp icloud ile aramaları göndererek kullanırım android artık baydı hele xiaomi ayrı bir baydı temaları açıyorum reklam müzik uygulamasını açıyorum reklam yiyorum şarj soketi 2 defa değişti sağlam parça takıldı hala düzgün şarj almıyor

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Cengiz Balkiraz
Hevesinizi alın hocam %43 küsür zam gelecek yakında zam gelmeden bi deneyin severseniz devam edersiniz sevmezseniz elinizden rahat çıkar zaten
Haklısınız hocam, baktığım kadarıyla ios lar 2. elde çok bir değer kaybetmeden rahat satılıyor.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Haklısınız hocam, baktığım kadarıyla ios lar 2. elde çok bir değer kaybetmeden rahat satılıyor.
Evet bu konuda rakibi yok tl bazında değer bile kazanabiliyor yer yer aynı fiyatta çıkmış Samsung cihazlarla kıyaslayınca Samsung'un kendisi bile 2 kat daha fazla bir ödeme yapıyor değişim merkezinde

Mert

80+ Silver
15 al geç.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,430
İsim
efe araci
hevesini al zamlardan sonra üstüne kar koyup satarsın memnun kalmazsan zaten %100 memnun kalırsın da mantık açısından dediğim gibi.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Cengiz Balkiraz
Tüm cevaplar için teşekkürler.

MoonWalk

80+ Silver
Dinamik ada ve Type-C şarj soketi farkı yazılmış. Ekran parlaklığı, işlemci, ana kamera, pil ömrü konusunda ufak veya çok ufak farklar var keza güncellik ve güncelleme ömrü konusu da 1 yıl fark ediyor, genelde 6-7 yıl güncelleme ömrü veriliyor. Telefon sonuna kadar kullanılmıyorsa ve paraya göre alınabilecek en iyisi aranmıyorsa iPhone 14 de idealdir, aralarındaki fark günlük kullanımda ya hiç ya da çok az hissedilecek belki de.

Top Bottom