Al geç ihtiyacın varsa bu ülkede verilen sözler ne zaman tutuldu ki indirim falan gelsin.iPhone 14 Pro almak için doğru bir zaman mı yoksa 1-2 hafta daha beklemeli miyim ?
İndirim vs. uygulanır mı yoksa fiyat artışı devam mı eder ?
Hocam 16 GB J7 Pro kullanıyorum artık değiştirmem gerekiyor.Bence değil. Telefonsuz değilsen biraz daha para biriktirip 15 Pro serisi beklenmeli. Özellikle işlemcide ciddi farklar olacak.
Kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam az daha sabredin derim. O zamana kadar biraz daha birikim yapıp 15 Pro serisi alarak 5-6 aylık bekleyiş için fazladan 1 yıl kazanacaksınız. 15 Pro serisi ciddi değişikliklerle gelecek diye sizi düşünüyorum.Hocam 16 GB J7 Pro kullanıyorum artık değiştirmem gerekiyor.
6 yıl olacak.Kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam az daha sabredin derim. O zamana kadar biraz daha birikim yapıp 15 Pro serisi alarak 5-6 aylık bekleyiş için fazladan 1 yıl kazanacaksınız. 15 Pro serisi ciddi değişikliklerle gelecek diye sizi düşünüyorum.
acil değilse 4 ay bekle 15 çıkacak eylül ortasındaiPhone 14 Pro almak için doğru bir zaman mı yoksa 1-2 hafta daha beklemeli miyim ?
İndirim vs. uygulanır mı yoksa fiyat artışı devam mı eder ?
Hocam 14 Pro ve 14 256 GB Modelleri arasında kaldım yarın alacağım hangisini almalıyım 10 Bin ₺ fiyat farkına değer mi aradaki özelliklere.Kaç yıldır kullanıyorsunuz hocam az daha sabredin derim. O zamana kadar biraz daha birikim yapıp 15 Pro serisi alarak 5-6 aylık bekleyiş için fazladan 1 yıl kazanacaksınız. 15 Pro serisi ciddi değişikliklerle gelecek diye sizi düşünüyorum.
Optik kamera çok fark ediyor . Zaten İPhone’lar zoom konusunda geride bir de pro olmayan modeli alınca hiç yakınlaştırma yapamıyor .Hocam 14 Pro ve 14 256 GB Modelleri arasında kaldım yarın alacağım hangisini almalıyım 10 Bin ₺ fiyat farkına değer mi aradaki özelliklere.
@şahin doğan
Hocam mevcutta 16 GB J7 kullanıyorum önemli bir şey çekmem gerekiyor depolama dolu yazısından bıktım.14Pro alınabilir ancak aciliyeti yoksa denildiği gibi 15 serisi beklenebilir.
Onun dışında kesinlikle bütçen el veriyorsa ve alabiliyorsan "PRO" tartışmaya kapalıdır bu konu, yok şununla aynı bununla aynı diyenlere aldırış etme 13pro 12pro 11pro'nun yanında 13'te kullandım hepsinin proları arasında ciddi oranda farklar mevcut. Tabii sen eski bir telefondan iphoneye geçeceğin için ilk etapta aydınlanacağın için farkı hissetmemen gayet normal olacak. iPhone 3G'den beri bir apple kullanıcısı olarak dediğim gibi kesinlikle PRO almanı öneriyorum.