ram , işlemci ve kamerası iyi + cinebench'te daha iyi ip15 pro fiyat farkına değer gibi.merhaba yeni telefon alacağım büyük olmasını istemediğim için MAX istemiyorum. 15 pro diyeceğinizi biliyorum ancak sadece aradaki fiyat farkına değer mi onu öğrenmek istiyorum.
klasik iosçular milleti ayakta sevmeye çalışıyorlar55'e 65 10 bin civarları fark var 2. el sıfırı nedense 90 bin tl anlamadım
yok 2. el tr cihazları 50-60 14 pro. 60-70 tl arası da 15 pro fiyatları var baya araştırdım. faturasıyla berbaer kontrollerini yaparak alacağım imei vs.klasik iosçular milleti ayakta sevmeye çalışıyorlarYD mi alacaksın ?
süper YD alma YD ioslar problem çıkarıyor.yok 2. el tr cihazları 50-60 14 pro. 60-70 tl arası da 15 pro fiyatları var baya araştırdım. faturasıyla berbaer kontrollerini yaparak alacağım imei vs.
evet duydum ben de onu. ayrıca okadar para verip bi de bu sorunlarla uğraşmak ahmaklık olur. teşekkürler bilgi içinsüper YD alma YD ioslar problem çıkarıyor.
zorlamasından değil de 10 bin 10 bindir diye düşündüğümden öyle söyledim. işlemcisi falan daha yüksek şarj girişi de öyle ama yine de sorayım dedim. öyle gözle görülür fark yoksa 14 alır geçerim sonuçtaHocam 10 bin sizi zorlayacaksa gerek yok 14 Pro alın keyfinize bakın eğer yok zorlamayacaksa doğal olarak 15 Pro.
Çoğunluk benzer özellikleri zaten işlemci tarafında bir miktar fark var ve 3-5 çok da önemli olmayan özellik dışında bariz normal son kullanıcının eksikliğini hissedeceği farklar yok.
Net alınmaz. O fiyata S25 var zaten55'e 65 10 bin civarları fark var 2. el sıfırı nedense 90 bin tl anlamadım
25 alınması önemli değil android uzun soluklu kullanılmıyor arayüzü çok çabuk yavaşlıyor. ben günlük kullanım için alıyorum oyun falan oynamayacağım. şuanda xsmax var 6 yıl oldu hala memnunum 64 gb olduğu için hafızası yetmiyor. almışken de iyi bişey alayım dedim. ayrıca ipad macbnook falan var. yani apple ekosistemi var andorid ile uyumlu değilNet alınmaz. O fiyata S25 var zaten