Neler Yeni

Öneri İPHONE 14 PRO MU YOKSA İPHONE 15 PRO MU ?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
665
merhaba yeni telefon alacağım büyük olmasını istemediğim için MAX istemiyorum. 15 pro diyeceğinizi biliyorum ancak sadece aradaki fiyat farkına değer mi onu öğrenmek istiyorum.

kaç lira fark var?

merhaba yeni telefon alacağım büyük olmasını istemediğim için MAX istemiyorum. 15 pro diyeceğinizi biliyorum ancak sadece aradaki fiyat farkına değer mi onu öğrenmek istiyorum.
ram , işlemci ve kamerası iyi + cinebench'te daha iyi ip15 pro fiyat farkına değer gibi.

klasik iosçular milleti ayakta sevmeye çalışıyorlar :D YD mi alacaksın ?
yok 2. el tr cihazları 50-60 14 pro. 60-70 tl arası da 15 pro fiyatları var baya araştırdım. faturasıyla berbaer kontrollerini yaparak alacağım imei vs.

yok 2. el tr cihazları 50-60 14 pro. 60-70 tl arası da 15 pro fiyatları var baya araştırdım. faturasıyla berbaer kontrollerini yaparak alacağım imei vs.
süper YD alma YD ioslar problem çıkarıyor.

Hocam 10 bin sizi zorlayacaksa gerek yok 14 Pro alın keyfinize bakın eğer yok zorlamayacaksa doğal olarak 15 Pro.
Çoğunluk benzer özellikleri zaten işlemci tarafında bir miktar fark var ve 3-5 çok da önemli olmayan özellik dışında bariz normal son kullanıcının eksikliğini hissedeceği farklar yok.

süper YD alma YD ioslar problem çıkarıyor.
evet duydum ben de onu. ayrıca okadar para verip bi de bu sorunlarla uğraşmak ahmaklık olur. teşekkürler bilgi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 10 bin sizi zorlayacaksa gerek yok 14 Pro alın keyfinize bakın eğer yok zorlamayacaksa doğal olarak 15 Pro.
Çoğunluk benzer özellikleri zaten işlemci tarafında bir miktar fark var ve 3-5 çok da önemli olmayan özellik dışında bariz normal son kullanıcının eksikliğini hissedeceği farklar yok.
zorlamasından değil de 10 bin 10 bindir diye düşündüğümden öyle söyledim. işlemcisi falan daha yüksek şarj girişi de öyle ama yine de sorayım dedim. öyle gözle görülür fark yoksa 14 alır geçerim sonuçta

s
Net alınmaz. O fiyata S25 var zaten
25 alınması önemli değil android uzun soluklu kullanılmıyor arayüzü çok çabuk yavaşlıyor. ben günlük kullanım için alıyorum oyun falan oynamayacağım. şuanda xsmax var 6 yıl oldu hala memnunum 64 gb olduğu için hafızası yetmiyor. almışken de iyi bişey alayım dedim. ayrıca ipad macbnook falan var. yani apple ekosistemi var andorid ile uyumlu değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,029
Üyeler
173,294
Son üye
PATATEEES
Geri