demiremin21
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Telefon bakıyorum aklımda 14 pro ve 16 var
14 pro 2. El 16 sıfır
14 pro 2. El 16 sıfır
16 almaTelefon bakıyorum aklımda 14 pro ve 16 var
14 pro 2. El 16 sıfır
16 her türlü daha mantıklı 14 Pro alınmaz artık.Telefon bakıyorum aklımda 14 pro ve 16 var
14 pro 2. El 16 sıfır
ikisi de alınmaz 17 alsın o zaman16 her türlü daha mantıklı 14 Pro alınmaz artık.
Ben kullanıyorum güzel bence16 alma
yok değil benim s23 günlük hayatta 23 kat daha iyiBen kullanıyorum güzel bence
17 daha güzel tabi alabiliyorsa alsın ama 16 da gayet alınır bence parasına göre.ikisi de alınmaz 17 alsın o zaman
s25+ var o fiyata alınmaz bence17 daha güzel tabi alabiliyorsa alsın ama 16 da gayet alınır bence parasına göre.
Telefondan beklentiye de bağlı ama S23 değil S25 o cihazın rakibi ve ondan da birçok konuda iyi bence.yok değil benim s23 günlük hayatta 23 kat daha iyi
Android/İos tercihine bağlı o mesele. O da güzel cihaz tabi.s25+ var o fiyata alınmaz bence
tercihe bağlı değil iphone 16 çöp gözümde apple bile fark etti 1 sene sonra düz modele 120 hz koydularTelefondan beklentiye de bağlı ama S23 değil S25 o cihazın rakibi ve ondan da birçok konuda iyi bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android/İos tercihine bağlı o mesele. O da güzel cihaz tabi.
aynı fiyatta s25+ rakibi trdeTelefondan beklentiye de bağlı ama S23 değil S25 o cihazın rakibi ve ondan da birçok konuda iyi bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android/İos tercihine bağlı o mesele. O da güzel cihaz tabi.
120Hz olması iyi bir özellik ama olmaması da büyük bir eksik değil bence. Gözün alışması maksimum birkaç gün sürüyor sonra normal geliyor. Onun dışında zaten işlemcisi kamerası vs süper cihazın tasarımı da 17 ile aynı.tercihe bağlı değil iphone 16 çöp gözümde apple bile fark etti 1 sene sonra düz modele 120 hz koydular
16 pro çok güzel 16 serisinde ama o da pahalı 17den avantajı zoomu kamerası biraz daha iyi sanırım
göz alışır da insanın telefona bakarken ömrünü kurutuyor şu an 360 hz oled monitörüm var 60 hz görünce gözüm dedektör gibi saplanıyor hasar yiyor120Hz olması iyi bir özellik ama olmaması da büyük bir eksik değil bence. Gözün alışması maksimum birkaç gün sürüyor sonra normal geliyor. Onun dışında zaten işlemcisi kamerası vs süper cihazın tasarımı da 17 ile aynı.