Düz model iPhone alınmaz bence 14 o parayı değmez 14 pro Max kullanan biri olarak söylüyorum s23 düz modele geçtim daha akışkan daha iyi geliyor bana 2 tane s23 alırım daha iyiiphone 14 seviyesinde android telefon hangisidir
S23 ultra ile iphone 14 arasında kaldım herkes iphone övdüğü için kararsız kaldımDüz model iPhone alınmaz bence 14 o parayı değmez 14 pro Max kullanan biri olarak söylüyorum s23 düz modele geçtim daha akışkan daha iyi geliyor bana 2 tane s23 alırım daha iyi
pro ve pro max harici iphone önermem ultra çok daha iyiS23 ultra ile iphone 14 arasında kaldım herkes iphone övdüğü için kararsız kaldım
23 ultra 14 ptonun da içinden geçiyorS23 ultra ile iphone 14 arasında kaldım herkes iphone övdüğü için kararsız kaldım
S23 alır kalan parayada apple watch alır gene hayatını kurtarır dert etmelik bir durum değil14 al daha dün olay yaşadım öneririm konuma bakmanı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPhone 14 pro Max hayatımızı kurtardı (kaza geçirdik)
Babamla beraber babamın iş yerine gidiyorduk yol boştu 1 araba vardı bizim dışımızda bizle beraber 2, normal bir şekilde 80-100 km ile gidiyorduk sonra bı tane arabanın freni tutmamış arkadan bize çarptı emniyet kemeri takılıydı o anlık çarpmanın etkisiyle kafamızı vurduk sonra ne olduğunu...forum.donanimarsivi.com
Watch, apple cihazları dışındaki bir cihaz ile çalışmıyorS23 alır kalan parayada apple watch alır gene hayatını kurtarır dert etmelik bir durum değil
Watch, apple cihazları dışındaki bir cihaz ile çalışmıyor
Ben olsam s23 tercih ederdimAbim hediye olarak yurtdışından getirecek