Neler Yeni

🔥İndirim İphone 15 128GB 47,999₺🔥Amazon

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
yani konuyu başından beri takip ediyorum her yazılanı okudum kendi açısından herkes biraz haklı ama olayın bir de ekonomik boyutu var ben 2 yıl önce iphone 11 aldım ikinci el temizdi güzeldi kutusu kablosu duruyordu 10400 e aldım o sıralar dolar kuru 15 16 civarındaydı takribi 650 700 dolar falan yapıyordu o sıralar şu an dolar 30 u geçti telefonun ikinci el piyasası 15 civarlarında dolara vurunca yaklaşık 500 dolar ediyor iki sene kullandım eskidi pil sağlığı 89 du aldığımda şu an 72 dolar bazında zararım 150 200 dolar şimdi sorarım size arkadaşlar hangi android telefonda zararınız bu kadar minimum düzeyde tutulabilir satmak istediğinizde hızlı şekilde hangisi satılabilir evet doğru fanboyu çok evet 30 k verilmez evet özellikler eski yeniymiş gibi kakma derdindeler ama stabilizasyon ve değer koruma durumu yüzünden benim aklımı çelecek bir android bulamadım fikrimi beyan etmek istedim kimseye sallama sataşma niyetim yoktur
mesela bak atlamışım burayı işin ticaret yönüde var adamlar yılda bir seri çıkarıyor bundandır ki telefonların değeri yıllarca korunuyor alınıyor satılıyor hiçbir android cihaz bu denli ticaret yüküne sahip değildir. iphone almak her yönden mantıklıdır hem kaliteli telefonunuz olur hemde rahatça ticaretini yapabilirsiniz.

The Semih

80+ Gold
yallah elektronik mağazalara slogan atmaya burası teknoloji forumu teknoloji konusun bos yapmayın konuyu kırletmeyın.
Bu mesajı diğer konulara'da kopyalamanı istiyorum, Konu dışı bölümüne gir tüm ergence açılan konulara; burası teknoloji forumu teknoloji konusun bos yapmayın konuyu kırletmeyin. Belirtirsen sana saygı duyarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
50k + kazanmıyorsan iphone 15 le ne işin var. 2-3 maaş mı gömeceksin telefona
dostum çok sığ düşünüyorsun biraz olaylara geniş açıdan, farklı pencerelerden bakmanı tavsiye ederim.
faturasını ödeyemeyen kirasını ödeyemeyen adam zaten bütçesini aşacak bir şey almaz belliki birikmiş parası var hem telefon alıp hemde paranın değerini çok kaybetmemesini sağlayabilir. sadece bir örnek

yenigeldim

80+ Silver
dostum çok sığ düşünüyorsun biraz olaylara geniş açıdan, farklı pencerelerden bakmanı tavsiye ederim.
faturasını ödeyemeyen kirasını ödeyemeyen adam zaten bütçesini aşacak bir şey almaz belliki birikmiş parası var hem telefon alıp hemde paranın değerini çok kaybetmemesini sağlayabilir. sadece bir örnek
Hiçbir şekilde mantığı yok. İnsanın kendi emeğine de mi saygısı yok. Adam kendine yatırım yapacağına telefona yatırıyor. Yarı fiyatına taş gibi telefonlar var. Ne bu son model en iyi inadı anlamıyorum. Sırf hava atmak için 3 ay çalışmak cidden saçma. Şu an alsam alırım da gereksiz yani. Telefon için mi çalışıyorum ben. Sırf iphone olacak diye 30 k fazla para vermektense spora, yabancı dile vs gelişimine ayırsan uzun vade her türlü iyi.
Bazı tipler var mesela. Çocuk yazılım öğrenecem diyo. İyi öğren. 60-70 k ya mac alayım diyo :d Ne yapacaksın onu diyosun, gidiyor alıyor. Kullandığı da yok. Mac almak için alıyor.Sonra asıl amacı oyun oynamak. Onu oynayacak bilgisayarı da yok. Macle bakışıyor evde. Ben yazılım mühendisiyim daha almadım, alsam yine alırım. Yetiyor çünkü elimdekiler neden alayım.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
Bu mesajı diğer konulara'da kopyalamanı istiyorum, Konu dışı bölümüne gir tüm ergence açılan konulara; burası teknoloji forumu teknoloji konusun bos yapmayın konuyu kırletmeyin. Belirtirsen sana saygı duyarım.
sen kimsin ki senin saygını kazanıcam ? boş yapıp konuyu kirletmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
Hiçbir şekilde mantığı yok. İnsanın kendi emeğine de mi saygısı yok. Adam kendine yatırım yapacağına telefona yatırıyor. Yarı fiyatına taş gibi telefonlar var. Ne bu son model en iyi inadı anlamıyorum. Sırf hava atmak için 3 ay çalışmak cidden saçma. Şu an alsam alırım da gereksiz yani. Telefon için mi çalışıyorum ben. Sırf iphone olacak diye 30 k fazla para vermektense spora, yabancı dile vs gelişimine ayırsan uzun vade her türlü iyi.
Bazı tipler var mesela. Çocuk yazılım öğrenecem diyo. İyi öğren. 60-70 k ya mac alayım diyo :d Ne yapacaksın onu diyosun, gidiyor alıyor. Kullandığı da yok. Mac almak için alıyor.Sonra asıl amacı oyun oynamak. Onu oynayacak bilgisayarı da yok. Macle bakışıyor evde. Ben yazılım mühendisiyim daha almadım, alsam yine alırım. Yetiyor çünkü elimdekiler neden alayım.
neyse dostum herkesin kendine göre doğruları var farklı bakış açılarından bakıyoruz sen belki kendi hayatına ben kendi hayatıma göre yargılıyorum, olabilir. şu yazdığın mesajda mesela aklıma takılan bir insan sadece 3 ay çalışıp telefon alıp köşeye çekilmesi gibi, sanki bir daha çalışıp para kazanıp bu parayı kendine harcayamayacakmış gibi konuşuyorsun dediğim gibi sen kendi hayatına göre bakıyorsun olaya ben kendi hayatıma göre

yenigeldim

80+ Silver
neyse dostum herkesin kendine göre doğruları var farklı bakış açılarından bakıyoruz sen belki kendi hayatına ben kendi hayatıma göre yargılıyorum, olabilir. şu yazdığın mesajda mesela aklıma takılan bir insan sadece 3 ay çalışıp telefon alıp köşeye çekilmesi gibi, sanki bir daha çalışıp para kazanıp bu parayı kendine harcayamayacakmış gibi konuşuyorsun dediğim gibi sen kendi hayatına göre bakıyorsun olaya ben kendi hayatıma göre
Sonuçta 90 gün bi telefon için çalışıyorsun mantığı yok. Ekranı kırılsa bi en az 15 k yine ödeyeceksin. Gereksiz yani. İhtiyaç olsa tamam da sırf iphone demek için mantıksız. İnsanın önce kendine yatırım yapması gerekiyor.Telefon falan önemsiz şeyler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
Sonuçta 90 gün bi telefon için çalışıyorsun mantığı yok. Ekranı kırılsa bi en az 15 k yine ödeyeceksin. Gereksiz yani. İhtiyaç olsa tamam da sırf iphone demek için mantıksız. İnsanın önce kendine yatırım yapması gerekiyor.Telefon falan önemsiz şeyler.
dostum o zaman para biriktirip adam akıllı bir evde oturmayalım mazallh deprem olur o zaman bir merso çekmeyelim aman kaza yaparız yani çok saçma bir düşünce kendine yatırım yapmak güzel bir şey ama odun gibide yaşamayalım biraz kaliteli şeylere sahip olalım değil mi?

yenigeldim

80+ Silver
dostum o zaman para biriktirip adam akıllı bir evde oturmayalım mazallh deprem olur o zaman bir merso çekmeyelim aman kaza yaparız yani çok saçma bir düşünce kendine yatırım yapmak güzel bir şey ama odun gibide yaşamayalım biraz kaliteli şeylere sahip olalım değil mi?
Alakası yok. Ev ile telefon arasında. Asgari alıp iphone a kredi üstüne kredi çekip alanlar için konuşuyorum. Aldığın neyse ona göre yaşamak en mantıklısı. 3 ay telefona ver, 3 ay bilgisayara ver. Bütün gün ekrana bak 20li yaşlarda. Sence mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
Alakası yok. Ev ile telefon arasında. Asgari alıp iphone a kredi üstüne kredi çekip alanlar için konuşuyorum. Aldığın neyse ona göre yaşamak en mantıklısı. 3 ay telefona ver, 3 ay bilgisayara ver. Bütün gün ekrana bak 20li yaşlarda. Sence mantıklı mı?
konu farklı yerlere gidiyor konumuz iphone vs android fiyat performanstı, yani ben ona göre cevap yazmıştım konuya. onu alma bunu yap onu yapma şunu yap yani sonu yok. iphone almak gayet mantıklıdır değer kaybetmeyen tek telefon markasıdır bu konudaki de son yorumumdur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Tarık Şen
konuyu baştan aşağı okudum ve fikrimi belirtme ihtiyacı duydum benim kendi telefonum s23 ultra artısı eksisi evet vardır olabilir telefonumu Eylül civarı 27k gibi bir fiyata yurtdışı olarak aldım alıcağım sırada bankamda param vardı fakat markadan çok yatırıma değer verdiğim ve galaxy note 8'den beri note serisine ilgi duyduğum için s23 U aldım kalan paramla yatırım yaptım şu an herhangi bir pişmanlığım yok eğer benim gibi bişey alınca dibini sıyırana kadar kullananlardansanız evet iphone mantıklı olabilir ben sadece android ekosistemine alıştığım için aldım bozulana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum

-iyi forumlar

Top Bottom