M mamosss 80+ Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Muhammed 1 Ekim 2024 #1 düz 15 serisi alalı 1 ay oldu aldıgım günden beri telefon bi şarjdayken birde görüntülü konuşurken acayip ısınıyor varmı bi çözümü veya sebebini bilen,yaşayan?
düz 15 serisi alalı 1 ay oldu aldıgım günden beri telefon bi şarjdayken birde görüntülü konuşurken acayip ısınıyor varmı bi çözümü veya sebebini bilen,yaşayan?
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,586 1 Ekim 2024 #2 İkisi de normal ama aşırıdan kasıt ne?
M mamosss 80+ Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Muhammed 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 şahin doğan yazmış: İkisi de normal ama aşırıdan kasıt ne? Devamı için tıklayın... anormal bi ısınma çevremde iphone kullanan insanlara sordugumda hiçbiri böyle bir sorun yaşamıyor benim telefonumdamı problem var onu düşünüyorum
şahin doğan yazmış: İkisi de normal ama aşırıdan kasıt ne? Devamı için tıklayın... anormal bi ısınma çevremde iphone kullanan insanlara sordugumda hiçbiri böyle bir sorun yaşamıyor benim telefonumdamı problem var onu düşünüyorum