Neler Yeni

iphone 15 fiyatı artar mı

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
kadir
Düşmez, yıl sonuna kadar 15/128 modeli 52-53 bandında, 16/128 modeli 59-60 bandında olur.

EsdeathSama

80+ Bronze
aslında bende öyle cok telefon değiştiren bir insan değilim ben de 5 6 sene kullanırım ama dediğim gibi insan zarara girmiş gibi hissediyor ne kadar iyi bi telefon olsa da aşırı kararsızım
Parayı dert etmiyorsanız android kısa vadede çok tatmin eder fakat uzun süreli düşünüyorsanız ve amiral gemisi telefon almak için zorla para çıkartıyorsanız mantıklı değil bence hocam. Hiçbir andoridden yatırım aracı olmaz geçen günün amiral gemisi dediğimiz s21ler s22ler şuan hurda fiyatına satılıyor.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
normalde s24 ultra ve iphone 15 arasındayım fakat kafamı çelen şey şu. s24 ultranın daha iyi oldugunu biliyorum hatta baya üstünde bir telefon ama ben mesela bundan 3 4 sene sonra telefonu satmak istedğimde aynı piyasa değerine sahip olmuyolar. örneğin iphone rakamları sallayarak söylüyorum yüzde 10 değer kaybediyosa samsung yüzde 30 40 değer kaybediyor. hatta ikinci elde iphonun parası samsungu direkt geçiyor. kafama takılan nokta bu oyüzden kararsızım.
Hocam s23 ultra alın keyfinize bakın hem s24 ultraya kıyasla 15k para cebinizde kalır samssungun şu ana kadar ürettiği en iyi telefon o s24 ultranın ekranı sorunlu alın s23 ultra bende bu mesajı s23 ultradan yazıyorum 2. El 256gb 35kya aldım

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
hocam15 lerin kronik sorunu oldğunu söylğyolar istersen 16 bekle olmazsa 14 pro büyük seviyosan pro max en uygunu olabilir bence

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
Hocam s23 ultra alın keyfinize bakın hem s24 ultraya kıyasla 15k para cebinizde kalır samssungun şu ana kadar ürettiği en iyi telefon o s24 ultranın ekranı sorunlu alın s23 ultra bende bu mesajı s23 ultradan yazıyorum 2. El 256gb 35kya aldım
hocam15 lerin kronik sorunu oldğunu söylğyolar istersen 16 bekle olmazsa 14 pro büyük seviyosan pro max en uygunu olabilir bence
ben anlamadım bu yeni cıkanların hepsi mi problemli biriniz s24 ultra problemli diyosunuz diğeriniz 15 problemli diyosunuz.

alırsam sıfır almayı düşünüyorum. s24 ultra içinse değişim kampanyası varmıs suanki kullandıgım telefonu (xiaomi redmi note 10s) kampanya ile beraber 10k küsüre falan alıyor bir de öğrenci indirimi de oluyor.

bir de söylemeyi unuttum ki bence önemli bir detay bu da.
samsung s24 ultra alırsam yanına bir de watch 6 akıllı saatini veriyor. cidden sırf kafa karıstırmak icin eklemişler resmen bu güzellikleri klajdsıoksjaıda

liluzivert

80+ Bronze
iphone 15e o kadar para verilmez hocam s23 ultraya bi bakın derim zaten testlerde de bayağı geçti 15i
adam iphone istiyor anlamak zor olmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben anlamadım bu yeni cıkanların hepsi mi problemli biriniz s24 ultra problemli diyosunuz diğeriniz 15 problemli diyosunuz.

alırsam sıfır almayı düşünüyorum. s24 ultra içinse değişim kampanyası varmıs suanki kullandıgım telefonu (xiaomi redmi note 10s) kampanya ile beraber 10k küsüre falan alıyor bir de öğrenci indirimi de oluyor.

bir de söylemeyi unuttum ki bence önemli bir detay bu da.
samsung s24 ultra alırsam yanına bir de watch 6 akıllı saatini veriyor. cidden sırf kafa karıstırmak icin eklemişler resmen bu güzellikleri klajdsıoksjaıda
yalan ya problem falan yok 15te

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
aslında bende öyle cok telefon değiştiren bir insan değilim ben de 5 6 sene kullanırım ama dediğim gibi insan zarara girmiş gibi hissediyor ne kadar iyi bi telefon olsa da aşırı kararsızım
hocam alacaksan 13 14 de alabilirsin . zam gelecekmi diye sordun ama bunun yani apple dan baska bide ülke faktörü var o yüzden her an gelebilir diye düşün

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
adam iphone istiyor anlamak zor olmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalan ya problem falan yok 15te
kral sen bana taktın heralde bütün sorunalrı sayarım burda kalırsın öyle dayanalıksızlık en önemli eksiği 15in bazı arkadaşlarımda ekranda akrarma oluyormuş bilip bilmeden kouşma lütfen okadar parayı vericeksem ben kendi şahsi fikrim 15 almam 14 pro alırdım

liluzivert

80+ Bronze
kral sen bana taktın heralde bütün sorunalrı sayarım burda kalırsın öyle dayanalıksızlık en önemli eksiği 15in bazı arkadaşlarımda ekranda akrarma oluyormuş bilip bilmeden kouşma lütfen okadar parayı vericeksem ben kendi şahsi fikrim 15 almam 14 pro alırdım
yok olmuyor bende var

klavyeyi ne cabuk degistirdin

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir

Lleazyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yılmaz güvenir
yok hiç alakası yok apple öyle bi durumda direk yeni telefon verir dandik samsungun dandik garantisine benzemez
ben samsungu savunmuyorum sadece bi kaç aradaşuımda sorunlar oldğunu beyan ediyorum öneri kral

Top Bottom