Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

Elinde başka o parauı vercek yer yoksa ya da kendini zorlamıcaksan mantıklı benim için pro serisine geçmedikçe iphone değiştirilmez iphonen13 kullanıyorum 14-15 tecrübe ettim çok bariz bir fark yok 16 da biraz belli ediyor kendini ama gerisi tırt abim 16 proya geçti haliyle onuda tecrübe ettik kendide daha iyi olduğunu söylüyor he diyorsan telefonu insta, yazışma alo için kullanıyorum bu parayı git yatırım yap dolar altın ilerde işine yarar 15 de eski bir seri değil

Elinde başka o parauı vercek yer yoksa ya da kendini zorlamıcaksan mantıklı benim için pro serisine geçmedikçe iphone değiştirilmez iphonen13 kullanıyorum 14-15 tecrübe ettim çok bariz bir fark yok 16 da biraz belli ediyor kendini ama gerisi tırt abim 16 proya geçti haliyle onuda tecrübe ettik kendide daha iyi olduğunu söylüyor he diyorsan telefonu insta, yazışma alo için kullanıyorum bu parayı git yatırım yap dolar altın ilerde işine yarar 15 de eski bir seri değil
Hocam teşekkür ederim yorumun için . 15te biraz daha kalıcam sanırım.

Sana şöyle bir şey söyleyim abim az önce keşke alcağıma başka bir şey yapsaydım o paraya dedi 15 yeterli gibi hayırlı bi karar olur umarım senin için
Hocam yorumunuzdan dolayı sipariş iptali geçtim. Teşekkür ederim iyi niyetinizden dolayı. Yatırım yapmayı düşünüyorum 33kyı

Arada fazla fark var ama değecek gibi değil

Ben farklı düşünüyorum sanırım. Bende de 15 var, 33K ekleyerek alabileceğim bir teklifte bulunan olsa direkt verir geçerim. Batarya sıfırlanacak, kamerada ciddi değişiklik olacak, bir de yenileme iyidir.

Sadece ben Pro yerine PM tercih ederim.

Geri