Yardım Iphone 15 mi iphone 16 mı alınır?

Jawes

80+
Reaksiyon skoru
6
başlıktada belirttiğim gibi hangisini almak daha mantıklı? bütçem ikisinede yetiyor hz ile alakalı bir sıkıntımda yok oyun vs. filanda fazla oynamayacağım.(birde iphone 16 veya 15 alınır mı?) Güncel olması açısındanda değerlendirirseniz iyi olur iphone 14 13 almak istemiyorum.

başlıktada belirttiğim gibi hangisini almak daha mantıklı? bütçem ikisinede yetiyor hz ile alakalı bir sıkıntımda yok oyun vs. filanda fazla oynamayacağım.(birde iphone 16 veya 15 alınır mı?) Güncel olması açısındanda değerlendirirseniz iyi olur iphone 14 13 almak istemiyorum.
16 al yeni olsun alabiliyorsan 17

17 çok zor ya 16yı sevdim aslında fakat kötüleyenler var aynı şekilde 15i de ne yapmalıyım sence çok kararsız kaldım.

bütçe yetiyorsa 17 ya da 16 pro çok güzel yetmiyorsa 16 da güzel

Son düzenleme:
17 16 pro ya kadar bütçe yok maalesef ya

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyapabilirim?
Iphone almayabilirsiniz. O kadar paraya 2026da 60hz mı kullanacaksınız? Bunu dedim diye hemen "android fanboy" damgası yiyoruz.. yurt dışında okey fiyatlar uygunda burda iphone fiyatları çok pahalı ve rakiplerine göre çok avantajsız kalıyor o yüzden. Düzgün fiyatı olsa bizat ben önercem.

2. EL GARANTİSİ DEVAM EDEN 17-16 PRO BULUNUR ONLARI DEĞERLENDİR DERİM

Son düzenleme:
2. el ve android almak istemiyorum ailemdede herkeste apple var o yüzden.
Iphone almayabilirsiniz. O kadar paraya 2026da 60hz mı kullanacaksınız? Bunu dedim diye hemen "android fanboy" damgası yiyoruz.. yurt dışında okey fiyatlar uygunda burda iphone fiyatları çok pahalı ve rakiplerine göre çok avantajsız kalıyor o yüzden. Düzgün fiyatı olsa bizat ben önercem.
2. EL GARANTİSİ DEVAM EDEN 17-26 PRO BULUNUR ONLARI DEĞERLENDİR DERİM

muhtemelen 2 sinden birisini alacağım fakat hangisini almak daha mantıklıdır?

2. el ve android almak istemiyorum ailemdede herkeste apple var o yüzden.

muhtemelen 2 sinden birisini alacağım fakat hangisini almak daha mantıklıdır?
Valla çıkılabilirse pro serisi ya da 17 önerim olur diğerlerini almasanız daha iyi.

17 de bütçeyi aşırı aşıyor ya acaba 16 alsam bi 2 3 yıl kullansam sonra onu yükseltsem olmazmıdır acaba

ayrıca 60hz e çok fazla takılmıyorum ya telefondan oyun oynayan biriside değilim sadece 16 alsam ileride yükseltsem mantıklı olurmu onu sormak istedim

17 de bütçeyi aşırı aşıyor ya acaba 16 alsam bi 2 3 yıl kullansam sonra onu yükseltsem olmazmıdır acaba

ayrıca 60hz e çok fazla takılmıyorum ya telefondan oyun oynayan biriside değilim sadece 16 alsam ileride yükseltsem mantıklı olurmu onu sormak istedim
Bende size bir soru sormak istiyorum hocam yanlış anlamazsanız. Telefonla işiniz yok ve özellikleride önemli değilse bir telefona bu paraları vermek gerekli mi sizce?

16e de bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,768
Üyeler
187,239
Son üye
mustafaisonline
Geri