S23+bilgisayar+ps5ARKADAŞLAR 15 OLMAYI DÜŞÜNÜORUM Bİ ARKADAŞAKLIMI ÇELDİ VE PS5 + 13 A DEDİ SİZİN Bİ NERCEĞİNİZ BİŞEY VARMIDIR
teşekkür ederim xiaomi sevmiyorum bu zamana kadarhep o marka kulandımyakın zamanda samsungdan (m31) xiaomiye (note10 lite) geçmiş biri olarak konuşuyorum samsung u kullanımı kolay sanardım ama xiaomi ye geçince kat kat daha kolay kullanışlı olduğunu fark ettim samsung uygulamasından verilerimi geçiremedim ama xiaomi uygulamasını indirince 60 gb lık toplam veriyi 45 dk da geçirdim bir uygulama indiğinde bana bildirim gönderiyor ve güvenlik taramasından geçiriyor baya pratik bence diğer markalarada göz gezdir
şahsen ioscuyum çünkü telefon değer kaybına çok çok az uğruyor ilerde satarken de kolay satılır fakat yd s24-23 ultra alıp server kayıt yapmak daha mantıklı gibipc varteşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki siz samsung felan onerirmisiniz bildiğiniz var ise
server kayıt derken nasıl acabaşahsen ioscuyum çünkü telefon değer kaybına çok çok az uğruyor ilerde satarken de kolay satılır fakat yd s24-23 ultra alıp server kayıt yapmak daha mantıklı gibi
Ben 13 tercih ederdim. Profesyonel olarak fotoğrafçılık vs. uğraşmıyorsan 13 yeterli. Kalan bütçe ile bilgisayar veya PS5 alabilirsin. İstersen almayabilirsin.ARKADAŞLAR 15 OLMAYI DÜŞÜNÜORUM Bİ ARKADAŞAKLIMI ÇELDİ VE PS5 + 13 A DEDİ SİZİN Bİ NERCEĞİNİZ BİŞEY VARMIDIR