Neler Yeni

İphone 15 mi Yoksa Xiaomi 14 mü?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Hiç iphone kullanmadım. ama 45-50k bandına cıkmısken android almak da cok mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? iphone 256gb buldum. xiaomi de 512gb. Hayatımda hiç iphone almadım ve kullanmadım sizce 15 ile başlanır mı bu serüvene?

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
O paraları xiaomiye bağlamanı tavsiye etmem benim önerim ip15 olur iosun tadınada bakmış olursun.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Hiç iphone kullanmadım. ama 45-50k bandına cıkmısken android almak da cok mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? iphone 256gb buldum. xiaomi de 512gb. Hayatımda hiç iphone almadım ve kullanmadım sizce 15 ile başlanır mı bu serüvene?
ios al beğenmezsen değerinde satar android geçersin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,289
İsim
uwu
14 pro bak bulamazsan 15 al

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 pro bak bulamazsan 15 al
14 pro bulamadım. sordum. 15 var elınde sadece. pro serısını ıstıyordum ben de ama yokmus
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya tr s23u yada yd s24u
aslında fırsat varken ıos kullanmak tarafındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O paraları xiaomiye bağlamanı tavsiye etmem benim önerim ip15 olur iosun tadınada bakmış olursun.
bence de. Yani kamera dısında androıd ıcın bu paralar bana ne sunar bılmıyorum. kamera da kullanmıyorum yanı. ayda yılda foto cekerım

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
bence de. Yani kamera dısında androıd ıcın bu paralar bana ne sunar bılmıyorum. kamera da kullanmıyorum yanı. ayda yılda foto cekerım
Aynen hocam siz önceliği 2.el 14 proya verin olmadı 15 alın.

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
efe baki
Xiaomiye para veriyorsun adamlar sistem uygulamalarına girip çıkarken reklam gösteriyor 😅 uzak dur çin telefonlarından

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
2.el için nelere dikkat etmeliyiz?
İmei kayıtlı mı kontrol edin.
Alacağınız cihazın içi açılmamış olması önceliğiniz olsun. Eğer alacağınız cihazın sadece pili değişti ise orijinal pil ile değiştiğini kontrol edin ayarlar kısmında hata vermesin.
Ayarlar bölümünde hakkında kısmında model numarası ile başlayan harflere göre işlem görüp görmediğini anlayabilirsiniz.
Kutulu ve faturalı olsun.
Temizini bulursanız hiç bir sıkıntı olmaz.

Top Bottom