Yardım İphone 15 Plus'mı İphone 16'mı almalıyım (İkiside Aynı Para)

WhitneZ

80+
Reaksiyon skoru
1
İphone 15 Plus ile 16 arasında kaldım yurt dışından almayı planlıyorum ikiside aynı para 800 paund

iPhone 16 tabi ki hocam. her türlü güzel cihaz işlemciside a18. 120hz takıntın yoksa bence proya gerek bile yok.

Güncel iyidir, 16 al.
15 Pro mu 16 mı dersen 15 Pro derim.

Iphone 16 hocam. İkiside zaten 120hz vermiyor o kısmı geçtik.
İşlemci olarak tabili 16 önde
Kameralara çok değinmeye gerek yok bence
Batarya mahlarına bakılabilir fark olarak

Birde Boyut farkına girilir işte hocam. Eğer biraz daha büyük istiyorsanız i15+ yoksa yine biraz daha güncellikle i16

İphone 16 net.
Başka model seçeneklerin varmıdır?

Iphone sevmeyen birisi olarak ben bile bu yıl çıkan düz modeli beğendim. Adamlar bu sefer büyük oranda her şeyi güncel kullanmışlar. O yüzden Direkt 16 al geç. 15 plus zaten yapay zeka desteğine de sahip değil.

iphone 15 tarihin en kısa sürede eskiyen telefonu oldu. Pro veya max varsa sıkıntı yok ama düz 15 ve 15 plus yapay zeka güncellemeleri almayacak bir işlemciye sahip.

Iphone 16 hocam. İkiside zaten 120hz vermiyor o kısmı geçtik.
İşlemci olarak tabili 16 önde
Kameralara çok değinmeye gerek yok bence
Batarya mahlarına bakılabilir fark olarak

Birde Boyut farkına girilir işte hocam. Eğer biraz daha büyük istiyorsanız i15+ yoksa yine biraz daha güncellikle i16
15 pro 120hz vardi dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone sevmeyen birisi olarak ben bile bu yıl çıkan düz modeli beğendim. Adamlar bu sefer büyük oranda her şeyi güncel kullanmışlar. O yüzden Direkt 16 al geç. 15 plus zaten yapay zeka desteğine de sahip değil.
Ne gibi reis.

iphoneda kücük telefon alınmaz, 15 ve 15 pro gibi. pil konusunda adamı s!ker.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,013
Üyeler
174,042
Son üye
dgknmelih
Geri