Neler Yeni

İphone 15 pro alınır mı

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mustafa çalışır
Ablam iphone 15 proyu almayı düşünüyor ama kamerası hakkında bazı kötü yorumlar gördüm.Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyi modeller var mıdır?

şahin doğan

80+ Platinum
15 Pro kullanıyorum, memnunum. Kamera ile ilgili olan sorun nedir?

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
mustafa çalışır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 Pro kullanıyorum, memnunum. Kamera ile ilgili olan sorun nedir?
Ön kameradan çekilen fotoğraflar karartılmış gözüküyor diyen yorumlar vardı hocam. Sonra biraz araştırınca gördüm,yazılımsal sorunmuş donanımsal değil. Asıl merak ettiğim şey bu pil sağlığı abarttıkları kadar kötü durumda mı? Sizin kullandığınız dönemde pil performansı gözle görülür şekilde düştü mü? Birde daha ucuza s24 ultra var 15 pro yerine s24 ultra almak daha mı mantıklı olur?

şahin doğan

80+ Platinum
Ön kameradan çekilen fotoğraflar karartılmış gözüküyor diyen yorumlar vardı hocam. Sonra biraz araştırınca gördüm,yazılımsal sorunmuş donanımsal değil. Asıl merak ettiğim şey bu pil sağlığı abarttıkları kadar kötü durumda mı? Sizin kullandığınız dönemde pil performansı gözle görülür şekilde düştü mü? Birde daha ucuza s24 ultra var 15 pro yerine s24 ultra almak daha mı mantıklı olur?
Ön kamera karartma sorunu ben almadan önce güncelleme ile çözülmüştü zaten. Şu an o sorun mevcut değil. Pil performansı için profilimde ekran görüntüleri mevcut. Boyutuna göre alınabilecek en iyi pil performansını bu cihazdan alırsın büyük ihtimalle. 24 Ultra almak daha mantıklı olmaz. Daha mantıklı olmaz dediğim benzer cihaz oldukları için. Kişisel zevklere bağlı. Ön kamera önemli ise ben bulaşmam mesela.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
hocam ben mi şizofrenim yoksa bu sohbeti siz daha önce yapmışmıydınız bu sohbetin birebir aynısını yaptınız diye hatırlıyorum cok kafam karıştı şuan :D

şahin doğan

80+ Platinum
hocam ben mi şizofrenim yoksa bu sohbeti siz daha önce yapmışmıydınız bu sohbetin birebir aynısını yaptınız diye hatırlıyorum cok kafam karıştı şuan :D
Kime cevap verdim, kiminle ne konuştum hiç aklımda değil. 2 Günde bir aynı şeyi sorsanız unutur cevaplarım :d

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
ismail sağlam
Kime cevap verdim, kiminle ne konuştum hiç aklımda değil. 2 Günde bir aynı şeyi sorsanız unutur cevaplarım :d
yani yok saatlere bakıyorum az önce yazıldı görünüyor ama gecen haftalarda sizin bu konuşmanın birebir aynısını yaptığınızı gördüğümden eminim 15 pro icin aynı şeyleri yazmıştınız ama karşınızdaki kişi farklıydı galiba :D

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
hocam s24 ultra ve iPhone 15 pro Max kullanan biri olarak eğer apple ekosistemi kullanmıyorsanız kesinlikle s24 ultra alınması lazım adamlar cidden yapmış kamera ses vs olsun çok iyi telefon ancak bu Apple'ın ekosisteminden vazgeçemediğimden 15 pro Max ile devam ediyorum sonuç sana kalmış.

mevcut kullandığım cihaz. telefoncu olduğum icin cok yoğun oluyorum onun için şarj dayanmıyor. bence alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,183
Üyeler
165,482
Son üye
Feyd-Rautha
Top Bottom