Merhaba bugün IPhone 15 Pro almayı düşünüyorum, normalde pro max düşünüyordum fakat biraz küçük telefon kullanmayı denemek istiyorum. Sizce güzel alınabilecek bir telefon mu ve pro max ile arasında ne farkları vardır ?
küçük telefonun pil ömrüde az oluyor hocam onu da göz önünde bulundurun, 15 pro hem günlük kullanım hem oyun için fazlasıyla yeterli gelir bence pro max almanıza gerek yok
Pro maxin ekrani buyuk ve bataryasi daha büyük(5 saat) daha fazla gidiyor test sonuclarına göre. Ve pro da kamera 3x cekerken pro maxte 5x cekiyor bu kadar. Baska fark yok
küçük telefonun pil ömrüde az oluyor hocam onu da göz önünde bulundurun, 15 pro hem günlük kullanım hem oyun için fazlasıyla yeterli gelir bence pro max almanıza gerek yok
Pro maxin ekrani buyuk ve bataryasi daha büyük(5 saat) daha fazla gidiyor test sonuclarına göre. Ve pro da kamera 3x cekerken pro maxte 5x cekiyor bu kadar. Baska fark yok
Hocam batarya ve ekran büyüklüğünden başka önemli bir fark yok gibi biraz küçük kullanışlı olsun diye pro alacağım gibi teşekkür ederim cevabınız için.