Değmiyor ekstra bi özelliği yok sonynin 10 sene önce yaptığı belki daha eski olan özelliği iphone daha yeni özellik olarak getiriyor elimde 14 pm var satıp s25 ultra alıcam gerçekten para tuzağı iphone
"arkadaşlar kuyumcuyum ama varsa bi 100 liralık beleş kuponunuz yalvarırım verin yaa, bu arada n11'den kendime 36 adet ABIBAS marka çorap aldım, kuyumcuyum sizi cebimden çıkarırım bu arada çok zenginim"
HAHAHAHAHAHAHAH
Ya hadi yavrum ya bak işine allasen, kime neyi kanıtlamaya çalışıyosun
Özentilikten bi kere Apple sahibi olmuşsun, o da içine dokunmuş gurur yapıp satamıyosun da fakirsin derler diye her mesajda Apple kötülemiş
Kuyumcusun tamam, en zengin sensin canım hadi ilerle
Ip kullanıcıların bu zihniyetinden kaynaklı sizlere 1 tuş eklemeyi inavasyon olarak gösterip bir balya paraya iteliyorlar . Huawei inavasyon olarak 3'e katlanan cihazinı öne sürdü bunları konuşmak gerekirken halen inavasyondan uzak Ip almak mantık dışı .
Xiaomi fan boyu değilim fakat en basit Xiaomi telefonda bile 120w şarj hızı var 18 dk'da %100 oluyor şarjı böyle ilgi çekebilecek özelliklere sahip cihazlar almak daha yararına .(Xiaomi sevmeyebilirsin ekonomik koşullardan ötürü aldım/Donanımda önemli tabi fiyatına göre donanıma sahip )
Ekleme: Samsungun orta segment A serisi telefon alıp fazla yada yapamayacağı kadar yüklenildiğinde kasması doğal parana göre hizmet alıyorsun Ip aynı fiyat segmentindeki Samsung S serisi kullanmayıp samsunga sallamak akıl işi değil bağnazlıktır .
iphone bir bana mı saçma geliyor samsung yarı paraya canavar gibi cihazlar veriyor 100k bir telefona vermek onu rahat kullanamam ki ay kırılmasın ay etmesin
Ip kullanıcıların bu zihniyetinden kaynaklı sizlere 1 tuş eklemeyi inavasyon olarak gösterip bir balya paraya iteliyorlar . Huawei inavasyon olarak 3'e katlanan cihazinı öne sürdü bunları konuşmak gerekirken halen inavasyondan uzak Ip almak mantık dışı .
Xiaomi fan boyu değilim fakat en basit Xiaomi telefonda bile 120w şarj hızı var 18 dk'da %100 oluyor şarjı böyle ilgi çekebilecek özelliklere sahip cihazlar almak daha yararına .(Xiaomi sevmeyebilirsin ekonomik koşullardan ötürü aldım )
Ekleme: Samsungun orta segment A serisi telefon alıp fazla yada yapamayacağı kadar yüklenildiğinde kasması doğal parana göre hizmet alıyorsun Ip aynı fiyat segmentindeki Samsung S serisi kullanmayıp samsunga sallamak akıl işi değil bağnazlıktır .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çerçeveden darbe aldımı çizgi atmasıda bir olay yeni ekran almakta bir ton para .
bende A23 var şuan 16 pro maxte çekerim istesem parayı bastırıp ama gerek yok ben inşaatlarda çalışıyorum 16 yı ne yapayım mesela ama bir s serisi alacağım yakın zamanda çok kasmaya başladı
Alamayanlarıın ben telefona bu kadar para vermem iphone'a o kadar para veren enayidir samsung ondan daha iyi parası olan alır millete niye hakaret ediyorsunuz kullanan hep apple kullanmıştır devam ediyordur ekosistem olarak apple cihazlar kullanıyordur ayrıca ikinci el piyasası diğer markalşar gibi yerlerde değil..
Değmiyor ekstra bi özelliği yok sonynin 10 sene önce yaptığı belki daha eski olan özelliği iphone daha yeni özellik olarak getiriyor elimde 14 pm var satıp s25 ultra alıcam gerçekten para tuzağı iphone
ben s25 ultrayada para vermem iphoneda o kadar para verip rahat kullanamam ben onu ay kırılmasın ay çizilmesin hesabı sevmiyorum benim kullanacağım telefonda çizilince üzülmeyeceğim düşünce kara kara düşünmeyeceğim
bende A23 var şuan 16 pro maxte çekerim istesem parayı bastırıp ama gerek yok ben inşaatlarda çalışıyorum 16 yı ne yapayım mesela ama bir s serisi alacağım yakın zamanda çok kasmaya başladı
Alamayanlarıın ben telefona bu kadar para vermem iphone'a o kadar para veren enayidir samsung ondan daha iyi parası olan alır millete niye hakaret ediyorsunuz kullanan hep apple kullanmıştır devam ediyordur ekosistem olarak apple cihazlar kullanıyordur ayrıca ikinci el piyasası diğer markalşar gibi yerlerde değil..
alamayanların mı? zekeriyaköyde senin mi villan var? 21 model e300 e sen mi biniyorsun? veya 20 model corollaya geçin kardeşim bu işleri istesem şuan 5-6 tane 16 pro max alıcak nakitim var telefonla hava atmayı veya yatırım olarak görmeyi bıraktığınız zaman veya telefonun yüzde 70 inin vergi olduğunu öğrendiğiniz zaman beni anlayacaksınız
bak üst modele geçmek için alt modelini satıyorsun samsunglarda falan yapamazsın bunu değerini korumuyor araba değiştiriyorsunuz sanki alırsın bir telefon sıfırdan yeni çıkmış güncelleme almayı bırakana kadar kullanırsın
15 almayı düşünüyordum fakat üstüne koyup 2. el15 pro almanın daha mantıklı oldugunu düşündüm. Fakat kullanıcı yorumlarını incelediğimde '' Telefon çok ısınıyor , Kameranın netliği kötü , Ve pil çok çabuk bitiyor'' gibi şikayetler gördüm. Hangisini almak daha mantıklı kullananlardan ve bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
15 pro 61.000 tl ( 2.el 21 Ay garanti 100 pil Titanium Siyah)
15- 53.000 tl ( Sıfır)