43k mı? ben replika olduğunu düşünüyorum normal iphone 15 50k .Yd iphone 15 pro max Alınır mı? 43 k vericem
Yd kral43k mı? ben replika olduğunu düşünüyorum normal iphone 15 50k .
Android tahmij edeyim s24 ultra?kardeşim ben hem android hemde iphone kullanan biri olarak söyliyim iphone 15 proı max al geç hiç bakma bende şuan 16 pro max var misler gibi
Yok kardeşim s24 ultrayı kısa dönem kullandım kardeşime verdim bende şuan ikinci telefon olarak s20fe varAndroid tahmij edeyim s24 ultra?
Anladim dostum sanirim s20fe ile ip15pro maxi karsilastirdinYok kardeşim s24 ultrayı kısa dönem kullandım kardeşime verdim bende şuan ikinci telefon olarak s20fe var
Kardeşim senin hiçbir şey açıklamana gerek yok profil fotoğrafın herşeyi anlatıyor merak etme.Anladim dostum sanirim s20fe ile ip15pro maxi karsilastirdin
Onuda alacam yurt dışından taksitli 2 telefon kulanicam 15 pro max için guz3lmi olumsuz bir yönü var mkkardeşim ben hem android hemde iphone kullanan biri olarak söyliyim iphone 15 proı max al geç hiç bakma bende şuan 16 pro max var misler gibi
Kardeşim çevremde çok kullanan var herkes beğeniyor kimseden olumsuz bir şey duymadım ona güvenerekten de 16 pro max aldım zaten.Onuda alacam yurt dışından taksitli 2 telefon kulanicam 15 pro max için guz3lmi olumsuz bir yönü var mk
Peki dostumKardeşim senin hiçbir şey açıklamana gerek yok profil fotoğrafın herşeyi anlatıyor merak etme.