Yardım İphone 15 pro mu yoksa 16 pro mu alayım

Aynı kasa titanyum nasıl dayanıksız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var oldugunu biliyorum da bunlar niye yok dedi
sıkıntı sözde titanyum olması zaten çevremde de baya iphone kullanıcısı var her yerde söylediğimi tekrarlıyorum iphone da kağıt üzerindeki verilerle karşılaştırma yapılmaz her zaman yapılan en büyük yanlış. bütün karşılaştırma videolarına aç bak geçmişten bugüne kağıt üzerinde samsung önde olsa dahi testlerde apple geçiyor. verimlilik önemli bir unsur. Mesela iphone 11 kamerası 12mp redmi note 8 pro 64 mp al sana test
tabi fiyat farkı falan filan ama demeye çalıştığım şey resmi olarak kağıt üzerinde biri 64mp diğeri 12mp , iphone kullanan insanların yorum yapması gerekir bence bu yüzden, böyle konularda. aynı şekilde karşılaştırmalarda da 2 tarafı da kullananlar yanıtlamalı. teknoloji gelişse dahi bu dediğim değişmiyor. sadece örnek vermek için kasalar için
bunun gibi çok video mevcut.
diğer kanıt ise resmi kasa değişim ücretleri ilk cıktığı zamanda bile 14pm serisini için 35k civarı istiyordu sonradan titanyuma geçince 6k civarı iştemişti yanlış hatırlamıyorsam. ve diğer titanyum modelleri de yüksek ihtimal daha ucuzdur. ama 15 serisi ilk titanyum sürümü deney amacı da güdüyor zaten. neden daha dayanıklı bir malzemeye daha ucuz fiyat çeksin ki servis kendi topuğuna sıkmış olmaz mı hem daha dayanıklı hem daha ucuza onarılacak bir malzeme ise, kendiyle çelişiyor.

ama 17 pro da alüminyum kasaya geçtiler yani ona göre 15 pro daha dayanıklı
detaylı bakınmadım ama 15pro ile 16pro arasında verebileceğin bir fiyat farkı varsa direk 16pro cek kafa rahat etsin satarken az kaybetsin. ytd 😅

Bütçeyi zorlayıp 16 pro mu alayım uzun süre kullanmak için elimde 11 var 2 senedir kullanıyorum
Sıfır alma Turkcell’den falan değişim al yüksek pil kapasitesiyle 16 pro al daha güncel ya da pro zorunlu değilse (ben pro daha çok seviyorum) 17 al güncel kal yok pro diyorsanda zorla 16 al kayıp yaşamazsın 15 2 nesil geriye düştü bile

Sıfır alma Turkcell’den falan değişim al yüksek pil kapasitesiyle 16 pro al daha güncel ya da pro zorunlu değilse (ben pro daha çok seviyorum) 17 al güncel kal yok pro diyorsanda zorla 16 al kayıp yaşamazsın 15 2 nesil geriye düştü bile
2 el alıcam ama değişim de alınmaz satarken sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,237
Üyeler
184,907
Son üye
crocodi
Geri