Yardım İphone 15 Pro yurtdışı vs iphone 13 tr

Reaksiyon skoru
24
Merhaba arkadaşlar Samsung galaxy a34 telefonum var satıp İphone 15 Pro Yurtdışı almayı düşünüyorum 14 ay açık bir şekilde telefon kapandığında ise bana problem olacağını dü,şünmüyorum ikinci bir telefon ile idare ederim çok telefon aramam olmuyor zaten ihtiyaç halinde yeteceğini düşünüyorum 36 bin lira fiyat var pil 100 herhangi bir sorunu yok sizce geçilir mi veyahut iphone 13 tr sıfır mı almalıyım ne yapacağımı hiç bilmiyorum

bu telefon kapanma olayina millet nasil goz yumuyor cok garibime gidiyor. 2 telefon olayi kadar sacma bir sey yok.

turkiyeden al rahatina bak

bu telefon kapanma olayina millet nasil goz yumuyor cok garibime gidiyor. 2 telefon olayi kadar sacma bir sey yok.

turkiyeden al rahatina bak
telefon kapandıktan sonra sadece arama ve sms düşmüyor haricinde sosyal medya olsun whatsapp olsun tüm uygulamaları günlük hayatıma göre wifi ile kullanabiliyor olmak beni pek rahatsız etmiyor fakat yanlış mı düşünüyorum kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

Çift simli olunca sim kartı alıp diğer deliğe sokunca kapanmıyormuş o olay doğru mu bilmediğimden soruyorum

Merhaba arkadaşlar Samsung galaxy a34 telefonum var satıp İphone 15 Pro Yurtdışı almayı düşünüyorum 14 ay açık bir şekilde telefon kapandığında ise bana problem olacağını dü,şünmüyorum ikinci bir telefon ile idare ederim çok telefon aramam olmuyor zaten ihtiyaç halinde yeteceğini düşünüyorum 36 bin lira fiyat var pil 100 herhangi bir sorunu yok sizce geçilir mi veyahut iphone 13 tr sıfır mı almalıyım ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Hocam yani geri satma şansınız azalir 15 pro alırsaniz ama onun dısı sorun olucagını dusunmuyorum.Kuzenim aldı gecen gayet memnun

40 bine TR iPhone 16e al yurtdışı cihazla uğraşılmaz, her yıl 4 ay cihaz değişimi ile uğraşacaksın ve bir gün devlet bir açıklama yapar artık 2 ay açık kalacak derse ne kullanabilirsin ne satabilirsin o zaman.

Hocam iphone almaktansa honor400 alın takas desteği ile 5-7k arası alabilirsiniz.11-13k arası veriyordu en son baktığımda a34 256gb modeline.
Eğer illa iphone alacağım diyorsan yd 15 pro alman daha iyi arada dağlar kadar fark var 13 ile

Hocam iphone almaktansa honor400 alın takas desteği ile 5-7k arası alabilirsiniz.11-13k arası veriyordu en son baktığımda a34 256gb modeline.
Eğer illa iphone alacağım diyorsan yd 15 pro alman daha iyi arada dağlar kadar fark var 13 ile
iphone a geçiş yapmayı düşünüyorum biraz da onun tadına bakmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri