Yardım İphone 15 prolar çift sim mi?

MzeR

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar merhabalar yurtdışı iphone 15 pro almayı düşünüyorum fakat tereddütte kaldım acaba çift fiziksel sim olarak kullanabilir miyim diye tüm 15 prolar çift sim mi üretiliyor acaba veya bunu nasıl anlayabilirim ?

Arkadaşlar merhabalar yurtdışı iphone 15 pro almayı düşünüyorum fakat tereddütte kaldım acaba çift fiziksel sim olarak kullanabilir miyim diye tüm 15 prolar çift sim mi üretiliyor acaba veya bunu nasıl anlayabilirim ?
Dusunuceksen hic dusunme reis o fiyata yurt ici illa apple istiyosan 13 alabilirsin androidde s24 tercih edebilirsin yurt disi isiyle basini agritma

peki benim bir sorum olucak cihaz tek fiziksel sim ve e sim olsa dahi 8 ay kullanabilir değil mi birde e sim olayı nasıl oluyor yine kendi hattım ve numaram geçerlidir değil mi

Evet 8 ay kullanılabiliyor, 2 tane farklı imei var. Geriye kalan 4 ayda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Evet 8 ay kullanılabiliyor, 2 tane farklı imei var. Geriye kalan 4 ayda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
şuanki telefonumla geçici bir süreliğine idare etmeyi düşünüyorum veya şuankini satıp yurtdışı daha uygun bir modelde alabilirim fakat dediğim gibi e sim olayını hiç bilmiyorum o nasıl oluyor tam olarak ?

E-sime geçtiğimde sonrasında tekrardan fiziksel sime geçersem de aynı numara ve tarifeden devam edeceğim dimi süreç nasıl işler acaba

Geri