İphone 15 vs Galaxy S25

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,711
Arada biraz fiyat farkı var ama ben yine de hangisini almalıyım kararsızım. Sizce hangisi beni uzun vadede götürür?

İphone un 60hz sevdasını anlamıyorum.
Net s25.

Net s25.
Ben de öyle düşünüyorum şu an kullanığım 3 yıllık telefonum bile 120hz ve inanılmaz rahat. Ama iphone kullanan arkadaşlarım kesin 15 diyince kafamda bi soru işareti kaldı

Arada biraz fiyat farkı var ama ben yine de hangisini almalıyım kararsızım. Sizce hangisi beni uzun vadede götürür?
Özellik olarak tabi ki samsung ama kalite , gizlilik, kaliteli ekosistem, iPhone tercih edebilirsin. Her ikisi de uzun vade de dayanır

İkiside uzun götürür ama düz modellerde 60hz falan olması biraz üzücü. Eğer ios deneyimlemek istiyorsan alabilirsin güvenlik açısından falan baya iyi. Öte yandan oyun falanda oynarım diyorsan s25 al

57 bine baz model 16 düşüyor iPhone alacaksan ona zorla A16 ile A18 arası baya fark var ve RAM farkı da var ilerde farkını hissettirir.

S25 mi iPhone 16 mı dersen de ne istediğine bağlı, satarken S25 ölü fiyata gider 16 rahat satılır mesela, veya gizlilik güvenlik uzun pil stabil kullanım ekosistem konularında Apple iyi. Telefoto kamera 120Hz ekran android özgürlüğü dersen S25 sana daha uygun.

Net s25.
valla bende bu teknolojik özellik sevdasını anlayamıyorum. şu anda bütün gündemimiz bir cihaz alıp en az 5 sene kullanmak değil mi? bunun için de en iyi cihaz iPhone cihazlar değil mi? ben mi yanlıyorum biri beni aydınlatsın. iPhone 5. yıldan itibaren işlevini kaybederken android cihazlar her ay yavaş yavaş ölüyor

valla bende bu teknolojik özellik sevdasını anlayamıyorum. şu anda bütün gündemimiz bir cihaz alıp en az 5 sene kullanmak değil mi? bunun için de en iyi cihaz iPhone cihazlar değil mi? ben mi yanlıyorum biri beni aydınlatsın. iPhone 5. yıldan itibaren işlevini kaybederken android cihazlar her ay yavaş yavaş ölüyor
Samsung S serisi de ömür konusunda son birkaç yıldır iyi cihazlar yapıyor uzun güncelleme sözü falan da veriyor bir iPhone stabilitesi olmasa da çok geri kalmaz.

Ama 120Hz ekran gibi basit bir detay yüzünden cihaz tercihi yapmanın mantığını ben de anlamıyorum.

Samsung S serisi de ömür konusunda son birkaç yıldır iyi cihazlar yapıyor uzun güncelleme sözü falan da veriyor bir iPhone stabilitesi olmasa da çok geri kalmaz.

Ama 120Hz ekran gibi basit bir detay yüzünden cihaz tercihi yapmanın mantığını ben de anlamıyorum.
belki yaşlandığımdandır bilemem ama ben artık telefonu sadece konuşmak için kullanıyorum :D

Geri